Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Maskinoperatörer till Nexans

Tranemo

Maskinoperatörer till Nexans


Är du intresserad av en ny utmaning? Nu söker vi maskinoperatörer till Nexans i Grimsås!

Nexans är en av världens största leverantörer av kablar och tillbehör. I Grimsås tillverkar vi över tusen typer av kablar – ca 37 000 ton kabel varje år – till bl a installatörer, infrastrukturbyggare och industrin. Med engagemang, kompetens och lyhördhet skapar vi en enklare vardag för vår omvärld.

På Nexans är vi pålitliga, öppna, ärliga och respekterar våra kollegor. Kundfokus, ständig förbättring och mångfald är några av våra värderingar, liksom möjlighet till ökad kompetens och personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att köra och ansvara för en eller flera maskiner. Du kommer ingå i ett team och arbetet sker både självständigt och i grupp.

Din profil
För att du ska trivas som maskinoperatör på Nexans är du kvalitetsmedveten, noggrann och positiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industriarbete och gillar att arbeta med maskiner.

Krav:
• Svenska i tal och skrift
• Körkort B och tillgång till bil
• Godkänt färgblindstest

Meriterande:
• Truckkort A-B
• Telferutbildning

Placeringsort: Grimsås
Arbetstid: 3-skift
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Tjänsten som maskinoperatör är på heltid och innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet och kan förhoppningsvis leda till en anställning hos Nexans.

Sista ansökningsdag är den 31 mars men då tjänsten planeras att starta omgående rekommenderar vi dig att söka tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Lindow på anna.lindow@onepartnergroup.se alt. 0370 510 563.

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...