Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sparbanken Tranemo

Företagsrådgivare till Sparbanken Tranemo

Sparbanken Tranemo bedriver egen bankrörelse sedan 1904. Sparbanken är en fullservicebank dvs vi kan erbjuda de flesta banktjänsterna för privat- och företagskunder. Sparbanken Tranemo har ca 12 000 kunder och en utlåning på drygt 3 miljarder och en inlåning på 3,5 miljarder, 22 medarbetare, alla samlade på bankkontoret i Tranemo.

Sparbanken Tranemo växer och behöver anställa fler! Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer? Brinner du för att göra affärer med våra företagskunder och har ett intresse av att växa med teamet? Då kan du vara helt rätt person! 

Din roll hos oss:
Som företagsrådgivare har du en egen kundstock som du utvecklar och har regelbunden kontakt med. Stora delar i din roll handlar om att utveckla affärer med såväl befintliga företagskunder som att knyta nya kunder till banken. Du kommer arbeta med rådgivningsmöten enligt vår metodik för hållbar rådgivning. Det innebär att du kommer arbeta nära dina kunder med rådgivning, finansiering, företagsanalyser och försäljning utifrån varje enskild kunds behov. Självklart strävar du alltid efter att ge service utöver det vanliga. 

Ditt arbete sker självständigt men är också till stora delar ett lagarbete genom samarbete med kollegor och specialister internt, där ni tillsammans utvecklas både som team och individuellt.

Din profil: 
Erfarenhetsmässigt ser vi att du har en ekonomisk utbildning och/eller har jobbat med liknade uppgifter i finansbranschen eller kanske på en revisionsbyrå. Ett genuint ekonomiskt intresse ser vi som en självklarhet. Du kan läsa och förstå ekonomisk information i en årsredovisning och annan ekonomisk rapportering. Vi ser gärna att du har Swedsec rådgivarlicens och bolånelicens. Har du inte erhållit dessa licenser tidigare så kommer du att utbildas inom området då licenserna utgör ett krav för tjänsten. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska samt besitter goda kunskaper inom IT.

Du arbetar förtroendeingivande för att skapa långsiktiga kundrelationer, där ditt arbete präglas av tillgänglighet och god service. Vidare har du en god förståelse för företagande och företags vardag och utmaningar. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta men samtidigt kan ta egna initiativ. Du har en god analytisk förmåga och tycker om att arbeta proaktivt, strukturerat och målinriktat. Därtill strävar du alltid efter att utvecklas och drivs av att arbeta med ständiga förbättringar för bankens bästa.

Placeringsort: Tranemo
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Omfattning: 100 % 

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats där du får stimulans i arbetet. Det som är unikt hos oss är att vi är en egen bank där besluten fattas hos oss i Tranemo. Här har vi en ambition att vara det bästa bankalternativet för våra företag och föreningar. Vill du vara med och bidra till att uppnå det målet? Då är du varmt välkommen att bli en del av vårt team! 

Sparbanken Tranemo har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så ansök så snart som möjligt. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01

Fler jobb inom Bank/finans/försäkring

Privatrådgivare till Sparbanken Tranemo

Privatrådgivare till Sparbanken Tranemo

Sparbanken Tranemo | Västra Götalands län, Tranemo | Bank/finans/försäkring