Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Cleano Production AB

Vi söker vikarierande Laboratorieassistent till Cleano

I Älgarås i norra Västergötland ligger kemiföretaget Cleano Production. Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter där kunden själv äger och marknadsför sina egna varumärken. Vi är specialister på utveckling och produktion av hygien- och rengöringsprodukter och tillverkar flera av de mest kända produkterna på marknaden. Vi har även flera egna varumärken som Diskteknik, Cleano Professional och CleanoCare.

Vi söker nu dig som vill jobba som laboratorieassistent på Cleano i Älgarås.
Tjänsten är ett vikariat på 7 månader med start 15 augusti 2022. För rätt person finns möjlighet till eventuell förlängning.

Om tjänsten
I rollen som laboratorieassistent ingår löpande produktionsanalyser och kalibrering av utrustning. Du kommer utföra funktionstester på produkter och råvaror, hantera dessas säkerhetsdatablad, göra provblandningar, sända prover till kund, utföra provtagning av avloppsvatten etc.

Det är viktigt att du som laboratorieassistent utför ditt arbete enligt tilldelad attesträtt samt följer företagets policy. Du är också med och bidrar till en bättre miljö inom ramen för ditt arbetsområde. Utbildning och introduktion sker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid, måndag – torsdag 06.30-16.00 och fredagar 06.30-13.00.

Din profil
Vi söker en noggrann person som har ett intresse för administrativt arbete.
Arbeta i både team och självständigt är en självklarhet för dig. Du behöver också kunna utföra enklare beräkningar och följa en fastlagd budget.

Du som söker har goda kunskaper inom samtliga office-program samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Avklarad gymnasieutbildning är ett krav för tjänsten.  

Vi på OnePartnerGroup ser gärna att du har körkort och tillgång till bil men inget krav för tjänsten. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med sin ansökan redan idag!

Att vara anställd på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kunder.
Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Ansökan
Du söker med ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar dig till att söka via annonsen.
Viktigt att notera är att anställning sker löpande, så är du intresserad? Sök, sök, sök! 
Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvarig för tjänsten, Jennifer Lindvall.
Vi ser framemot din ansökan!

OnePartnerGroup Skaraborg
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft –att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.