Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker truckförare för uppdrag i Töreboda!

Vi söker dig som är ordningsam, lyhörd och vill jobba inom industri och lager. Arbetsuppgifterna kan variera från att köra truck till att packa ordrar med mera. Arbetstiderna är förlagda på dagtid men även skift kan förekomma. Beskriver du dig själv som en schysst lagspelare? Då kan det vara just dig vi söker! 

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter som förekommer på arbetsplatsen är varierande men främst ska du köra truck och packa ordrar efter beställning. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är lastning och lossning. Tjänsten innebär heltid och arbetstiderna är dagtid men även skift kan förekomma. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroup Skaraborgs konsultverksamhet. 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lager och truckkörning. Vi ser gärna att du som söker är noggrann, ansvarsfull och föredrar fysiskt arbete då tunga lyft förekommer. Eftersom lagerarbete kräver att du kan fokusera samtidigt som du arbetar i ett högt tempo är det också viktigt att du är stresstålig. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika miljöer, arbetsuppgifter och arbetskamrater. Du behärskar svenska i tal och skrift, förstår du även engelska i skrift är det ett plus.  

Krav för tjänsten
• Truckkort A & B. 
• Goda IT kunskaper
• Körkort B med tillgång till bil. 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvariga Julia Hillerström eller Kajsa Holm Bjerklinger. 
Varmt välkommen med din ansökan!