Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Två produktionsplanerare sökes till Baltic

Baltic Lifejackets är ett svenskt företag baserat i Älgarås mitt emellan Stockholm och Göteborg, och sedan 1977 har vi varit dedikerade att förbättra säkerheten för dem som befinner sig på eller nära vattnet. Din säkerhet är vår främsta prioritet.

Baltic utvecklar och tillverkar flytvästar, flytkläder och en mängd andra säkerhetsprodukter för sjölivet såsom bojar och säkerhetslinor. Vi kompromissar aldrig med din säkerhet och investerar därför mycket i kompetens, processer och material för att leverera produkter som är både funktionella och bekväma samtidigt som de ser bra ut. Vårt engagemang för kvalité har gjort oss till den största tillverkaren i Europa av flytvästar och flythjälpmedel, och genom stadig tillväxt är vi nu representerade i över 50 länder.

Läs mer på: www.baltic.se

Arbetsbeskrivning
Som produktionsplanerare är du en viktig kugge i vår supply chain. All produktion startar med vår planering som inkluderar vilka volymer vi skall ha hemma och när samt färger och storlekar. Samarbetet mellan sälj, inköp och produktion är väldigt spännande och en nyckel för att vi skall lyckas. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

 • att aktivt arbeta tillsammans med inköp och produktion för att planera totala antal, batchstorlekar och leveranstidpunkter.
 • leveransbevakning mot produktion och fabriker främst inom Europa och Sverige.
 • att tillse att planeringsdata i Monitor-systemet är uppdaterade.
 • att säkerställa att alla flöden är synkade; att det fysiska flödet ute i produktionen matchar flödet i det interna planeringssystemet.
 • att diskutera och kommunicera förändrade förutsättningar och antal med intressenter inom organisationen och leverantörer.
 • att bevaka och ställa krav på behovstidpunkter för tillverkningsunderlag från utvecklingsavdelningarna. 

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du:

 • vill arbeta med produktionsnära planeringsfrågor och har erfarenhet från produktion och produktionsflöden.
 • har förmågan att arbeta självständigt.
 • har förmåga att driva projekt och fatta beslut.
 • har högskolekompetens eller motsvarande relevanta kunskaper av planering/logistik/inköp inom produktion, utvecklingsprojekt eller liknande.
 • behärskar engelska i tal och skrift och gärna ytterligare språk.
 • har goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av Monitors affärssystem eller liknande.

Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är analytisk förmåga samt kritiskt och kreativt tänkande. Vidare utmanas du i samarbetet med personal både inom den egna arbetsgruppen såväl som andra avdelningar samt med interna/externa kunder och underleverantörer.

Tjänsten är heltid, dagtid med start omgående eller enligt överenskommelse. 

Ansökan
Du söker med ditt CV och personliga brev, då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta Julia Hillerström. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.