Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

JGA Emballage AB

Teknisk kundansvarig till JGA Emballage


J G Anderssons Söner AB är ett privatägt sågverk med tradition inom tillverkning och försäljning av sågade och förädlade trävaror av hög kvalitet. Företaget startades 1928 av Johan Gustaf Andersson och har med tiden utvecklats till en koncern bestående av 5 bolag som ägs av moderbolaget OMA och drivs vidare av fjärde generationen Andersson. JGA producerar 250 000 m³ sågade trävaror per år. Vi förbrukar 400 000 m³fub råvara som köps in från privata skogsägare och andra leverantörer. Våra produkter levereras huvudsakligen till byggvaruhandel, industrier och byggarbetsplatser i Sverige och Europa. Ca 70% av produktionen exporteras till främst Holland, England, Danmark och Polen. Läs gärna mer på www.jga.se

Om oss
JGA Emballage AB, som är en del av JGA koncernen, är ett modernt och kundfokuserat bolag som bedriver tillverkning av högkvalitativa träemballage. Genom kostnadseffektiv produktion och kvalitétssäkrade leveranser skapas förutsättningar för en hållbar utveckling och bibehållen ledande ställning på marknaden för träemballage.

Vår gedigna erfarenhet av utvecklingsarbete och kundanpassade emballagelösningar är en viktig del av vår framgång. Vår tekniskt kundansvarige ser nu fram emot en lång föräldraledighet och vi söker någon som kan fylla hans position och bibehålla vårt höga kundfokus.

Är du affärsmässig och trivs i en central roll med många kontaktytor? Lockas du av att få jobba inom en hållbar framtidsbransch? Då har vi nästa uppdrag för dig!

Rollen tillsätts så snart som möjligt och vikariatet sträcker sig fram till januari/februari 2022. Fortsatt möjlighet till tjänst inom koncernen kan bli aktuell. Positionen är på heltid och placerad i Skruv (knappt 5 mil sydöst om Växjö).

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk kundansvarig kommer din vardag att bestå av mycket varierande arbetsuppgifter, men ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att vara kundernas främsta kontaktperson på JGA Emballage. Du är ansvarig för all kundhantering och ordermottagning, och därmed har du även ansvar för förhandlingar och allmän kunddialog. Det blir din uppgift att såväl vårda befintliga kundrelationer som att hitta nya potentiella kunder.

Produktionsplaneringen ingår också i ditt ansvarsområde, och då du sitter nära orderflödet behöver du kunna överblicka inkommande order, produktionskapacitet och råvaruförsörjning. I arbetet ingår även grundläggande CAD-arbete i form av att upprätta digitala ritningar av befintliga och nya emballagelösningar.

Då du i din nyckelroll ständigt är uppdaterad och har överblick över orderflödet och affären har du en viktig uppgift i att förse koncernledningen med uppföljning och rapportering rörande affärsläget inom JGA Emballage. Du följer upp ekonomiska nyckeltal och jobbar direkt mot VD och koncernens ekonomichef med rapportering och analys.

Du rapporterar till VD och rollen ställer höga krav på självständighet och ett proaktivt arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig med personligt engagemang och driv kombinerat med ett starkt intresse för kundrelationer och affärer. Du är även tekniskt intresserad och har erfarenhet av produktkalkylering och produktionsplanering. Du har ett strukturerat arbetssätt och flexibiliteten som krävs för att ställa om efter skiftande förhållanden. Du kommer vara en nyckelperson i vår utvecklingsresa framåt, varför det är viktigt att du är målinriktad och proaktiv med ett utvecklat affärstänk. Ditt kundfokus och affärsmässighet är utmärkande drag hos dig och du bygger gärna långsiktiga och förtroendefulla relationer.

Dina egenskaper och ditt personliga engagemang kommer att vara avgörande för oss.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
• god förhandlingsvana, gärna internationell
• god svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• goda kunskaper i microsoft office-paketet, i synnerhet excel
• kunskaper kring produktkalkylering och produktionsplanering
• grundläggande kunskaper kring företagsekonomi
• erfarenhet av träbearbetande industri är meriterande
• erfarenhet av CAD-arbete är meriterande

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 12 april, men skicka gärna din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Detta är en direktanställning hos JGA Emballage AB som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Claes Andersson på telefonnummer 0470-76 11 88.

Fler jobb inom Övrigt

Tjänsteman som vill ta steget mot nya möjligheter?

Tjänsteman som vill ta steget mot nya möjligheter?

Jönköpings län, Värnamo | Övrigt

Lokalvårdare till Gothia Tvätt

Lokalvårdare till Gothia Tvätt

Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 10 april. Skynda dig att söka!
Fordonsansvarig till Mohlins Bussar i Uppland

Fordonsansvarig till Mohlins Bussar i Uppland

Uppsala län, Uppsala | Övrigt

Servicetekniker

Servicetekniker

Jönköpings län, Jönköping | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 12 april. Skynda dig att söka!