Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Holtab Group AB

Provare till Holtab

Holtab växer, till stor del drivet av den pågående elektrifieringen och energiomställningen. Just nu letar vi efter en driven  provare som vill vara med och skapa framtidens kraftlösningar tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning:
Din roll som provare blir att testa våra produkter och elkraftsanläggningar under produktionsfasen. Du ser till så att våra produkter uppfyller uppsatta krav innan de levereras till våra kunder. Provningen omfattar kontroll av elektriska funktioner samt inställning av skydd. Ibland kan det även innebära okulär och mekanisk kontroll, vilket dokumenteras enligt uppsatta scheman och protokoll.

I arbetsuppgifterna ingår även att vara ett värdefullt stöd vid FAT (Factory Acceptance Testing). Du återkopplar förbättringsmöjligheter till berörd personal och bidrar på så sätt proaktivt till Holtabs utveckling. Rollen ger dig också möjlighet att jobba förebyggande för att utveckla processer samt förhindra fel och brister.

Vem vi söker:
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom el. Du har erfarenhet från elkraftsbranschen, vilket har gett dig en god förståelse för våra produkter.
Vi ser det som meriterande om du har kännedom om branschens krav och föreskrifter, samt erfarenhet av låg- och mellanspänningsställverk, transformatorer, LS-system, reläskydd och kontrollutrustning. Om du även har erfarenhet av programmering och testning av enklare reläskydd är det ett extra plus.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper; att du är noggrann, kommunikativ och kvalitetsmedveten. Du är lösningsfokuserad, trivs med att planera och strukturera ditt eget arbete och gillar att samarbeta.

Det här kan vi erbjuda dig
Du kommer att arbeta i ljusa och trevliga lokaler, med väl anpassade arbetsverktyg. Hos oss tillämpar vi flextid i produktionen, vilket ger dig möjligheten att till exempel börja eller sluta arbetsdagen tidigare.

När du börjar hos oss får du en grundlig introduktion för att på bästa sätt komma in i dina arbetsuppgifter, lära känna våra produkter och bekanta dig med företaget. Vi erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling och främjar kompetensutveckling i en stimulerande arbetsmiljö. Här får du vara med och påverka din vardag på ett aktivt sätt.

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Detta är en direktanställning hos Holtab som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 070 1497060.

 

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion