Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nelson Garden

Innesäljare med kundansvar till Nelson Garden

Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår lite extra för trädgård och odling bjuder Nelson Garden in dig till en värld fylld av frö, lök och gräs men även en mängd olika trädgårdsprodukter för hobbyodlaren som redskap, gödning och förodlingskit. Huvudkontoret ligger i småländska Tingsryd men via försäljningskontor i Finland, Norge och Danmark verkar Nelson Garden i stora delar av Norden. Nelson Garden är idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsbranschen. Läs mer på www.nelsongarden.se.

Nu söker vi innesäljare till vårt huvudkontor i Tingsryd!

Nelson Garden är ett starkt varumärke i en bransch med stor tillväxt och bolaget besitter en stor investeringsvilja. Här får du arbeta med kvalitativa, marknadsledande produkter där man till viss del driver utvecklingen i utvalda produktsegment.

Dina arbetsuppgifter
Som innesäljare hos Nelson Garden har du ett operativt ansvar att bearbeta både befintliga och nya kontaktytor inom ditt kundsegment, vilka är återförsäljare av våra produkter. Stort fokus ligger på att jobba aktivt med att utveckla och bibehålla våra goda affärsrelationer.
Bearbetningen sker med telefonen som redskap och du blir en viktig nyckelspelare på vår fortsatta tillväxtresa. Du arbetar gärna efter en tydligt satt plan och presenterar vårt sortiment, nyheter, säljer in kampanjer samt säkerställer att våra kunder följer de överenskommelser om sortiment som finns.
Du arbetar i nära kontakt både med våra distriktsäljare, säljledare och key accounts.
I dina arbetsuppgifter ingår också att delta på mässor, kundevents och att genomföra utbildningar av våra produkter. Dessa utbildningar sker digitalt.
Placeringen är på vårt huvudkontor i Tingsryd.  

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kunder och affärsrelaterade arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet och en vana av CRM-system. Du uttrycker dig väl på svenska, både i tal och skrift. Som person är du en engagerad lagspelare med ett kommersiellt tänk. Du arbetar målmedvetet, strukturerat och har en hög servicekänsla. Du agerar på ett förtroendeingivande och relationsskapande sätt i din kontakt med kunder och kollegor.
Vidare är du en nyfiken person med ett lösningsorienterat förhållningssätt, är självgående och trivs med att ta egna beslut inom givna ramar.
Vi gillar drivna, initiativrika och utåtriktade människor som trivs med att skapa långsiktiga relationer. För att trivas i rollen är det en fördel om du är intresserad av de produkter som vi erbjuder, därför är också en viss branscherfarenhet och ett intresse för trädgård meriterande.

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Nelson Garden som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75. 

 

Vårt arv sträcker sig hela vägen tillbaka till år 1933 då familjen Nilsson paketerade och sålde fröer från sitt kök i den lilla byn Belganet i Blekinge. Idag, nästan 90 år senare, är Nelson Garden ett ledande företag inom trädgårdsbranschen i Norden och erbjuder ett brett urval av fröer, jord, lökar och andra produkter för både inomhus- och utomhusodling. Vi är ett dotterbolag till Felleskjøpet och har runt 130 anställda i Norden, med huvudkontor i Tingsryd och i norska Berganmoen. Nelson Garden fortsätter att växa och vi finns numera även i Tyskland och Polen.