Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker Logistiker till kund i Tidaholm

Vi söker en logistiker för arbete i Tidaholm! 

Dina arbetsuppgifter:
Som logistiker är dina uppgifter att vårda och utveckla relationen med kunder och leverantörer. Du arbetar med produktionsplanering utifrån kundprognos, kundorder samt produktionsmål och kommunicerar dagligen med kunder, leverantörer och interna avdelningar. I ditt ansvarsområde ingår även förbättringsarbete, kvalitetssäkring, fakturering och inköp inom ditt område. 

Din profil: 
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom logistik, har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/roll i ett tillverkande företag är det också av intresse. För att lyckas i rollen ser vi att du har en god systemvana och en administrativ förmåga, har du erfarenhet av monitor är det meriterande för tjänsten. Som person är du kommunikativ, driven och strukturerad, vidare är du en lagspelare med framåtanda och lätt för samarbete. Du talar flytande svenska och innehar B körkort och tillgång till bil.  

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvariga Julia Hillerström. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se