Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tidaholms Sparbank

Tidaholms Sparbank söker utredare mot penningtvätt

Tidaholms Sparbank tror på en bankverksamhet som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Lokal förankring och unika möjligheter till att vara en del i samhället är ett av deras fundament. Verksamheten drivs genom kontor i Tidaholm och i Mullsjö. Tidaholms Sparbank har funnits i över 100 år och banken har byggts upp för att vara en stabil bank där kunderna kan känna sig trygga. Det är en bank som arbetar aktivt för att skapa en hållbar utveckling där de lever och verkar: för människor, föreningar och företag i Tidaholm samt Mullsjö och dess närområde.

Läs mer på www.tidaholms-sparbank.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som AML-handläggare arbetar du nära sparbankens AML-specialist i alla förekommande frågor som rör sparbankens arbete med åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism samt bedrägerier. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat:
– Arbete med transaktionsbevakning och utredningar av misstänkta transaktioner/beteenden.
– Besvarande och utredningar av myndighetsförfrågningar.
– Rapportering till Finanspolisen.
– Dokumentering, uppföljning och kontroll av kundkännedom för bankens alla typer av kunder.

I tjänsten förekommer regelbunden kundkontakt samt utbildning och stöttning till personalen i AML-relaterade frågor. Utöver dina AML-relaterade arbetsuppgifter behöver du vara beredd att stötta verksamheten i övriga förekommande bankuppgifter. Arbetet utförs i huvudsak på kontoret i Tidaholm men arbete på vårt kontor i Mullsjö eller hos vår samarbetspartner i Grästorp kan också förekomma.
 

Om dig
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom ekonomi eller juridik, och/eller flera års arbetslivserfarenhet från banksektorn alternativt likvärdiga erfarenheter av utredningsarbete från finansiell verksamhet eller myndighet. Tidigare erfarenhet av AML-området, bankerfarenhet eller kunskaper inom redovisning/bokföring är meriterande.
 
För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara och kan tydligt och enkelt förmedla information både i tal och skrift, ibland inför större grupper. Vidare trivs du att arbeta såväl självständigt som i grupp, är initiativtagande samt ansvarstagande. Då arbetet innebär samverkan med flera olika funktioner är du en god relationsbyggare som ser samarbete som en förutsättning att nå bästa möjliga resultat.
 
Du behöver också ha goda kunskaper i Office-paketet, kunna flytande svenska i tal och skrift samt kunna förstå och uttrycka dig på engelska.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. För den här tjänsten värdesätter vi lokal förankring. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se