Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

NOBIA PRODUCTION SWEDEN AB

Nobia söker fabriksarbetare!

Nobias fabrik i Tidaholm befinner sig i ett expansivt läge och söker nu duktiga fabriksmedarbetare! Vill du vara med på framgångsresan?

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.
 

Då behovet har ökat upp hos Nobia söker vi nu ytterligare fabriksmedarbetare till Nobias Fabrik i Tidaholm. Du kommer att få en anställning via OnePartnerGroup Skaraborg.

Vi söker dig som:
⭐ Är noggrann och strukturerad.
⭐ Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra.
⭐ Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.
⭐ Är van vid att arbeta enligt dokumenterade processer och rutiner.
⭐ Erfarenhet från arbete i en tillverkande industri är meriterande.
⭐ Vi ser gärna att du har avslutat en gymnasieutbildning, helst med industriinriktning.
⭐ Du behöver även ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:
– Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
– I flertalet moment ingår truckkörning, truckkort och truckvana är därför meriterande.
– Säkerställa att rätt information rapporteras in i vårt produktionssystem.

Detaljer: 
Tidsfrist: Visstid med chans till förlängning.
Arbetstider: 2-skift. Möjlighet till nattarbete kan finnas.

Du som börjar hos oss kommer att påbörja din anställning i vår kompetenspool där du under din första period hos oss får möjlighet till en gedigen introduktion av företaget, kompletterande utbildningar och upplärning på de avdelningar där vi ser behov av just din kompetens!
 

Ansökan:
Urval sker löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personliga brev, som du laddar upp i samband med din ansökan via denna annons. Ange också i din ansökan vilka truckbehörigheter du har och vilka trucktyper du har körvana av.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvariga på OnePartnerGroup Skaraborg: Stina Bengtsson, Jennifer Lindvall eller Evelyn Wiseby. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon.

Vi ser fram emot din ansökan!