Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ekonomiassistent till Nobia Svenska Kök i Tidaholm

Vi söker en ekonomiassistent som ska jobba med leverantörreskontran på Nobia Svenska Kök AB i Tidaholm, tjänsten är förlagd på 75% med start omgående.  

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med leverantörreskontran, där största delen består av registrering av fakturor. Du kommer även hantera frågor från övriga verksamheten gällande fakturor, avstämning av reskontror samt hantera bokföringsorder och sammanställa statistik. Det kan även uppstå andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du kommer arbeta med systemen Opto och SAP.
 

Profil

Vi söker en noggrann, strukturerad och lyhörd person som trivs att arbeta tätt ihop med kollegor på en liten avdelning med högt i tak.
Vi söker dig med kunskap och förståelse för redovisning och tror att en ekonomiutbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarig arbetslivserfarenhet inom ekonomi är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har en övergripande ekonomisk förståelse, goda kunskaper inom Excel och behärskar det svenska samt engelska språket i tal och skrift. Då man utgår från kontoret i Tidaholm ser vi gärna att du som söker bor inom en timmes pendlingsavstånd. 

Tjänsten är på 75%, dagtid och med start omgående, tjänsten kommer att sträcka sig ett år framåt till att börja med och är ett uthyrningsuppdrag via oss på OnePartnerGroup.

Ansökan
Du söker med ditt CV och personliga brev, då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta Julia Hillerström. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.