Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Anva Titech System AB

CNC-operatörer sökes till Anva Titech

 AnVa Titech System AB är en kvalificerad mekanisk verkstad med kompletta resurser inom plåt, skärande bearbetning, svets, montering och dokumentation.
Vi erbjuder systemlegotillverkning och lösningar inom materialhanteringssystem och våra kunder finns inom flera branscher. Våra leveranser har rätt kvalitet och hög leveranssäkerhet. Anva Titech System AB finns i Tidaholm och tillhör Anva Industries-koncernen. 

Vi växer och behöver nu förstärka vår organisation med tre CNC-operatörer. Tjänsterna är en direktanställning på Anva Titech. 

Arbetsuppgifter
I rollen som CNC-operatör kommer du tillhöra en avdelning om 15 personer där man arbetar individuellt och i team vid en maskin som kan vara fler-op, bäddfräs eller svarv. Du förväntas utföra enklare programmering, ställa maskinen för nya arbeten och producera lågserier utifrån givna produktspecifikationer och ritningar. Även möjlighet till rotation finns. Vidare bidrar du och verkar för en förbättrad arbetsmiljö och håller ordning och reda på din arbetsplats.  
Tjänsten är dagtid men kan på sikt gå över till tvåskift. 

Vi erbjuder dig en anställning i en miljö där varje individ har möjlighet att växa i sin roll både gällande kunskap och i nya roller. 

Profil
Vi söker dig med avslutad verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har tidigare arbetat med att ställa och programmera maskiner och har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Vidare har du goda kunskaper i svenska samt datahantering, Har du tidigare arbetat i Monitor är det meriterande. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi gärna ser att du är positiv, ödmjuk och initiativrik med en vilja att förbättra. 

I den här tjänsten värdesätter vi lokal förankring.  

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller [email protected] Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Industriarbetare sökes i Unnaryd!

Industriarbetare sökes i Unnaryd!

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Hyltebruk | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Värmlands län, Karlstad | Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Stockholms län, Södertälje | Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion