Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

LUNDBERGS MÖBLER AKTIEBOLAG

Lundbergs Möbler i Tibro söker huvudansvarig CNC-operatör

Nu har du möjlighet att bli en del av det familjära teamet på Lundbergs Möbler i Tibro, en av Skandinaviens ledande tillverkare av bord i trä! Tjänsten innebär en direktanställning på Lundbergs Möbler. 
 

Dina arbetsuppgifter:
Som huvudansvarig CNC-operatör på Lundbergs Möbler kommer du främst arbeta med att programmera och köra två CNC-maskiner, en 5-axlad samt en 3-axlad. Att läsa ritningar och utforma program utifrån ritningarna kommer vara en central del av arbetet, som också kan komma att innefatta arbete vid andra maskiner i snickeriet. Du kommer ha en viktig roll i utvecklingen av vårt arbete med CNC-teknik, mot målet att bli nordens ledande tillverkare av bord. Även andra arbetsmoment inom möbelproduktion kan förekomma. Tjänsten är förlagd på dagtid och innebär en anställning direkt på Lundbergs Möbler. 

Kunskaper och erfarenheter som efterfrågas: 

  • Gymnasieutbildning 
  • Tidigare erfarenhet av CNC
  • Erfarenhet av verktygsbyten 
  • Erfarenhet inom träindustri

Krav och meriter

  • Bra svenska i tal och skrift 
  • Grundläggande PC-kunskaper

Om dig: 
Vi söker dig som är teknikintresserad, gillar att driva utveckling, är noggrann och har känsla för detaljer och kvalité. Det är ett självständigt arbete men du kommer också arbeta nära dina kollegor, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Hillerström på [email protected] eller Evelyn Wiseby på [email protected]
Urval sker löpande med start vecka 32. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Läs mer om oss på www.onepartnergroup.se

 

Lundbergs Möblers ambition är att vara den självklara ledaren på möbelmarknaden för träbord. Vi gör detta genom att erbjuda bord som håller länge både i design och kvalitet. Med en efterservice som ytterligare förlänger livslängden och minskar möbelns CO2-utsläpp. Samtidigt som vi ger våra kunder möjlighet att uppfylla just sina inredningsidéer genom smarta konstruktionslösningar som ger utrymme för kundanpassning.
Vårt möbelsortiment och tjänster är uppbyggt runt möten mellan människor, och omfattar utöver bord även stolar, rumsavdelare samt ett urval av tillbehör och tjänster som förenklar och förlänger våra bords livslängd.
Lundbergs Möbler tillverkar sina bord vid egen möbelfabrik i Tibro. Våra möbler finns främst I Norden.

Läs mer om oss på: www.lundbergs-mobler.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör till Dalstorp

Maskinoperatör till Dalstorp

Primo Sverige AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.