Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Lagermedarbetare till kund i Svenljunga

Svenljunga

Lagermedarbetare till kund i Svenljunga


Beskriver du dig själv som lättsam, social och flexibel? Gillar du att gå till jobbet med ett gott humör? Då kan det vara dig vi söker!

Om kundföretaget
Vi söker två lagermedarbetare för kunds räkning. Kundföretaget ligger i Svenljunga och är verksamma inom textilindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att plocka & packa, köra truck, ta emot leveranser, lossa & sortera gods samt andra vanligt förekommande lageruppgifter. Du kommer även förse produktionen med material. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du arbetar tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor.
Tjänsten innebär heltid, och i dagsläget dagtid men kan i framtiden övergå till 2-skift. Start av tjänsten är i april eller enligt överenskommelse.

Din profil
Som person är du positiv, social och flexibel. Du har god arbetsmoral och gillar att samarbeta med dina kollegor! Du är den som presterar det lilla extra och drivs av goda resultat.

Ett krav är att du har körkort och tillgång till egen bil då du inte kan ta dig till kundföretaget via kollektiva medel. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Det är meriterande om du arbetat inom lager eller industri sedan tidigare och vet vad det innebär. Det är även meriterande om du har truckkort samt truckvana.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

För den här tjänsten kommer du vara anställd via OnePartnerGroup och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Marie på marie.ronnfalk@onepartnergroup.se.
Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!

Laddar...