Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Primo Sverige AB

Kvalitetstekniker till Primo Sverige AB

Vi söker nu en kvalitets- och miljötekniker med placering i Limmared till vår kund Primo.
Har du en flerårig erfarenhet av kvalitetsarbete och har en god analytisk och teknisk förmåga? Då kan rollen som Kvalitets- och miljötekniker vara rätt för dig. 

Om vår kund
Primo Sverige AB ingår i norra Europas ledande företag av extruderade plastprofiler, Inter Primo A/S. Företaget finns i moderna anläggningar i Limmared ,Dalstorp och Göteborg samt sysselsätter ca 140 medarbetare. Primo utvecklar tillsammans med sina kunder tekniska lösningar med hjälp av profiler i plast. Som ledande extruderingsspecialist, med mer än 60 års erfarenhet, är Primo en pålitlig partner. Företaget producerar kundanpassade plastprofiler för de flesta branscher som kräver hållbara och kostnadseffektiva lösningar av hög kvalitet.

Tillsammans med sina kunder utvecklar Primo plastprofiler och arbetar utifrån deras CORE-identitet. Identiten består av We Care- återvinning och hållbarhet, inte bara utifrån ett produkt- och tillverkningsperspektiv, utan också från ett kund-, samarbetspartner- och medarbetarperspektiv, We are Openminded– viljan att utmana och testa nya tekniker, We are Reliable- ett företag som är ärliga och tillförlitliga, och sist We Execute- fokus på varje steg från idé till genomförande.

Arbetsbeskrivning
Som kvalitets- och miljötekniker kommer du bli en nyckelperson i Primos kvalitetsteam där du kommer arbeta aktivt med utveckling av kvalitetsprocesser och planering av miljö och kvalité. I ditt arbete ingår det att du arbetar på ett systematiskt och strukturerat sätt med hantering av avvikelser samt förbättringar. Du deltar och genomför revisoner samt hjälper till med att sammanställa och analysera data.

Arbetsuppgifter som kvalitets- och miljötekniker är bland annat: 

  • Mäta upp och dokumentera utfallsprover samt PPAP.
  • IMDS registrering och ändring av MD.
  • Utredning av reklamerat material och genomföra analyser.
  • Utföra intern kalibrering och sammanställa externa.
  • Arbeta med APQP- verktyg
  • Vara delaktig i internrevisioner ISO och IATF
  • Vid behov vara stöd för produktion vid kvalitetsfrågor
  • Administrera farligt avfall och hantering av kemikalier i system.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker har erfarenhet från en liknande tjänst inom en tillverkande industri, gärna inom automotive och/eller plastindustrin. Vidare har du också en teknisk utbildning, alternativt motsvarande kompetens hämtad från långvarig erfarenhet. Du har en god förståelse för tillverkningsprocessen och kvalitets- och miljöarbetet inom en tillverkningsindustri.

Du ska också kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, kreativ och fattar beslut baserat på fakta och välgrundade analyser. Du har en god social kompetens och är duktig på att både kommunicera och lyssna. Vidare har du en god teknisk och analytisk förmåga samtidigt som du är handlingskraftig och löser problem med ett analytiskt förhållningssätt. Du föredrar att arbeta systematiskt och är van vid att arbeta med problemlösning.

Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mirnesa Omerika på telefonnummer 073 – 425 51 09 eller mail [email protected] alt. Ellinor Enblom [email protected]

För denna rekrytering samarbetar Primo Sverige AB med OnePartnergroup vilket innebär att du blir anställd direkt hos kund.
 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Ilmatar Solar AB | Skåne län, Malmö | Ingenjörsyrken

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Umia Sweden AB- Göteborg AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ingenjörsyrken

R&D Design Engineer - Controll Software

R&D Design Engineer - Controll Software

Ålö AB | Västerbottens län, Umeå | Ingenjörsyrken

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Statkraft | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken