Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup

Flertalet Träindustriarbetare sökes till Häggmarks Byggmodul

Vill du jobba med att tillverka framtidens bostäder i en ren och fin inomhusmiljö? Just nu söker vi Träindustriarbetare till Häggmarks Byggmodul!

Häggmarks är ett byggföretag med bred kompetens och lång erfarenhet där vi projekterar och bygger med stort kundfokus och mot gemensamma mål. Vi bygger det mesta och tar ansvar för hela byggprocessen som totalentreprenör i projekt inom skola, bostäder, industri och handel. En del av utvecklingen var bygget av en modulfabrik under 2018. Produktionslokalen med tillhörande kontorsdel hittar ni norr om Sunne en knapp kilometer från E45: an. Produktionslokalen är uppdelad i två sektioner där första delen är en tillverkningsyta för golv, vägg och tak på totalt 2 100 m2. Den andra sektionen består av montagelinan där modulerna färdigställs med inredning, beklädnader och installationer på en totalyta av 2 400 m2.

Om rollen
Arbetsuppgifterna består av olika moment inom hus- och modulbyggnation där arbetet utförs på stationer. Du kommer bland annat att hantera trämaterial, skruva, montera och hantera verktyg så som spikpistol och tryckluftsverktyg. Allt sker utifrån ritning varpå ritningsläsning är ständigt återkommande. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en händig person med stort intresse för att lära dig nya saker! Du får gärna ha en bakgrund från liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom området. Men det viktigaste är att du har drivkraften att lära dig, är flexibel som person och inte rädd för att ta i när det behövs! Arbetet sker på olika stationer där man arbetar tillsammans med kollegor vilket gör att du måste tycka om att jobba med andra människor och samarbeta med dem.  

Det är meriterande om du har
– Erfarenhet av arbete i tillverkande produktion
– Traverskort
– Truckkort
– Vana att arbeta i affärssystemet Monitor G5

Sysselsättningsgrad
Tjänsterna är på heltid och är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd hos oss och uthyrd till Häggmarks med goda möjligheter till anställning direkt hos Häggmarks.

Arbetstid
Dagtid

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Företagsbeskrivning – OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden