Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Teknikprodukter / AB N.O Rönne Sundsvall

Vi söker en operatör/lagerarbetare till Rönnes

Rönnes är ett av Sundsvalls äldsta och mest anrika företag. Rönnes grundades redan 1916 och blev ett Aktiebolag 1930. Sedan den 1 april 2019 ingår Rönnes i Teknikprodukter Nordic AB. Teknikprodukter är en av Sveriges ledande leverantörer av Tätningar, Friktionsmaterial och Transmissionsprodukter till svensk tillverkningsindustri. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet. Vi finns i Sundsvall, Jönköping, Huskvarna, Göteborg, och Helsingborg.
Den huvudsakliga verksamheten på Rönnes i Sundsbruk är tillverkning av packningar till bland annat verkstads-, process- och massaindustrin. I sortimentet finns det även andra mekaniska komponenter som exempelvis tätningar, kullager och transmissionsprodukter.

Om tjänsten

Vi söker just nu en mångsidig och kundfokuserad operatör/lagerarbetare som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare på vår anläggning i Sundsvall. För att lyckas i den här rollen krävs det att du är prestigelös, flexibel, har ett eget driv och är van vid att arbeta i ett högt tempo. En normal arbetsdag innehåller många olika arbetsuppgifter som till exempel tillverkning och rensning av packningar, hjälpa kunder i butiken, packa och emballera gods samt förbereda utleveranser.

Din profil

Vi tror att du har en allsidig teknisk kunnighet och ett intresse för teknik. Du behöver kunna arbeta självständigt, kunna ta egna beslut, vara kreativ och ha lätt för att finna lösningar på oväntade problem. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår också i tjänsten. Du har avslutad gymnasieutbildning, god PC-vana samt goda kunskaper i engelska och svenska. För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha B-körkort. Rönnes värdesätter ett väl fungerande arbetslag och med en stark teamkänsla, varför dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i den här rekryteringen. 

Vårt erbjudande 

Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete i ett svenskt, ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern. Du får marknadsmässig lön och möjlighet till årsbonus när det går bra för företaget. Rönnes och Teknikprodukter främjar en hälsosam och aktiv livsstil och erbjuder friskvårdbidrag på 3000 kr/år och företaget bekostar alla startavgifter till motionslopp du vill delta i t ex Vårruset, Stockholm Marathon, Vasaloppet etc.

Anställningsomfattning

Tills vidare

Anställningsform

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2022-06-30 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Värmlands län, Karlstad | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Stockholms län, Södertälje | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Industripersonal i Vara sökes!

Industripersonal i Vara sökes!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Vara | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.