Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker dig som vill jobba extra som truckförare

Vi söker dig som vill jobba extra som truckförare
Vi söker truckförare  för uppdrag i Sundsvall/Timrå, du kommer att jobba med att behandla ankommande och avgående gods, arbetstempot är högt och arbetsuppgifterna varierande. Vi söker studenter eller dig med annan huvudsaklig sysselsättning. Behovet av extra arbetet är i första hand på kvällstid, men även dagtid förekommer.

Din Profil
Du har en avslutad gymnasieutbildning ,tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande men inget krav , vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och engagemang . Truckbehörighet med ett giltigt förarbevis är ett krav och skall laddas upp via vår portal i samband med ansökan. Du behärskar svenska tal och skrift och ett utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas för möjligheten att jobba hos våra kunder.

För ytterligare information: Kontakta Jens Olsson på telefonnummer 060–7890501
Ansök senast 2021-04-30 på OnePartnerGroups hemsida, urval och tillsättningen sker löpande så ansök redan i dag.

Anställningsomfattning
Visstid
Anställningsform
Deltid
Arbetstid och lön
Dagtid/kvällstid, lön enligt avtal

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?