Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Truckoperatörer till SCA Tunadal

Truckoperatörer till SCA Tunadal

Vi söker truckoperatörer, du får arbeta på en spännande arbetsplats tillsammans med erfarna och kunniga kollegor. Uppdragen är av varierande längd mellan februari och augusti med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som har utbildning på minst gymnasienivå och relevant erfarenhet. Självklart är du praktiskt lagd och föredrar fysiskt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, arbetet kräver att du har vilja och driv, är engagerad och intresserad av att lära dig nya saker. Du skall ha möjlighet att jobba skift.

Du har B-körkort och truckkort, det är meriterande om du har truckkort över 10ton, TLP10 klass B1. 

Vi söker också dig som vill jobb extra vid behov, en förutsättning för detta är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning tex studier.

Ditt beteende skall samspela med SCA:s kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning
Arbetstid och lön
Skiftgång /Lön enligt avtal

Övrig information

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2022-01-30 Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 070-2680836

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!