Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SCA

Truckoperatörer till SCA sommaren 2023

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall.
 

Om jobbet

För sommarsäsongen 2023 söker vi nu truckoperatörer för att stärka upp teamet på SCA Tunadal. Du kommer främst att köra truck men kommer även till stor del att arbeta med kroppen. Arbetet är förlagt till skiftgång både dagtid och nattetid. Många av dina arbetsuppgifter hanteras digitalt via datorer och handdatorer. Anställningen kommer att röra sig under perioden juni-augusti 2023, det är viktigt att du är tillgänglig för hela perioden. Vi ser gärna att du är tillgänglig för utbildning innan din arbetsperiod.

Vem är du?

Vi söker dig som känner att du efterlever SCAs kärnvärden Högklassighet, Ansvar och Respekt. Du blir en viktig del av teamet varför det är avgörande att du är arbetsvillig och har förmågan att lyfta blicken för att se hur du bäst kan bidra och vara en tillgång för produktion såväl som säkerheten på din arbetsplats. Du är nyfiken och trivs med att lära dig nya saker och engagerar dig i ditt arbete såväl som i dina teamkamrater. Du föredrar ett praktiskt arbete och trivs med att jobba med kroppen. För att vara aktuell för den här rollen krävs det att du har truckkort och praktisk erfarenhet av att köra truck. Då vi på SCA Tunadal främst använder oss av 15-tons motviktstruckar är det starkt meriterande om du har erfarenhet av att köra dessa samt innehar truckkort TLP10 klass B1. Du behöver känna dig bekväm med att lära dig och sätta dig in i nya datasystem samt ha hög säkerhetsmedvetenhet. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande industrimiljö tidigare, men är du rätt person som är ivrig att lära dig så är det inget krav. Vidare behöver du ha en plan för hur du ska ta dig till och från arbetet för olika arbetstider, samt att du behöver behärska svenska i tal och skrift. 

SCA värnar om en drogfri arbetsmiljö, därför vill vi att du innan anställning genomgår ett drogtest. 

Om anställningen

Du blir anställd av OnePartnerGroup och uthyrd på uppdrag till SCA Tunadal under visstid. Uppdraget är på heltid. För att ingå anställning hos OnePartnerGroup krävs att du fyllt 18 år samt att du är beredd på att vi genomför en bakgrundskontroll. 

Arbetstid och lön

Skiftgång, lön enligt avtal

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag som är 2023-04-30. Du ansöker via onepartnergroup.se, observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarige Sandra Högberg, 073-765 40 24.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Lackerare till Cranab i Vindeln

Lackerare till Cranab i Vindeln

Cranab AB | Västerbottens län, Umeå | Industri/Produktion

TIG-svetsare till Malmö!

TIG-svetsare till Malmö!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Industri/Produktion

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

ROTTNE INDUSTRI AKTIEBOLAG | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

LG Collection Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Industri/Produktion