Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Neobo Sundsvall AB

Teknisk Förvaltare till Neobo Fastigheter

Neobo fastigheter söker Teknisk förvaltare till Norra Regionen
 

Neobo är ett nytt bostadsbolag som har avknoppats från Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) vars uppgift är att långsiktigt förvalta och förädla bostadsfastigheter över hela Sverige. Portföljen består av 8 369 lägenheter fördelat över 267 fastigheter som är spridda över 40 kommuner. Bolagets vision är att vara en långsiktig och trygg hyresvärd för människor i Sverige och arbeta aktivt med hållbarhet för att bidra till en god samhällsutveckling.

Vi söker nu Teknisk förvaltare till vår Norra Region som består av 2 850 lägenheter och ca 30 000 kvm lokaler.

Läs mer på:  Neobo Fastigheter

Arbetsuppgifter

Som teknisk förvaltare arbetar du löpande tillsammans med förvaltningen med fastigheternas tekniska frågor. Syftet är att uppnå ett optimalt driftnetto samtidigt som du ser till att lagar, regler och miljö-/myndighetskrav uppfylls och efterföljs.

Du ansvarar för optimering av energianvändning genom att initiera och genomföra energibesparande åtgärder, upprätthålla löpande energisparsprogram samt driva energieffektiviseringsprojekt. I dina arbetsuppgifter ingår även att identifiera, utvärdera och utveckla bostadsregionens fastighetsportfölj. 

Andra uppgifter som ingår:

  • Bistå förvaltare som sakkunnig för tekniska frågor.
  • Följa upp energianvändning och redovisa till regionledningen. 
  • Administration av underlag gällande fakturering och driftsbudget.
  • Vara behjälplig med kalkyler inför ombyggnationer och energiprojekt.

Du utgår från Sundsvall men tjänsten kommer innebära resor inom hela Norra Regionen som sträcker sig från Luleå till Nynäshamn. 

Kvalifikationer och erfarenheter

För att vara aktuell för tjänsten som teknisk förvaltare har du en YH-utbildning eller Högskole-/universitetsutbildning inom teknik med inriktning på fastighet alternativt minst 3–5 års arbetslivserfarenhet från branschen. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med att driva projekt inom bygg eller installationsverksamhet och har goda kunskaper om energifrågor, kalkylering, effektivisering samt bygg- och marktekniska frågor. Du har kännedom om upphandling av entreprenader samt förståelse för regelverken som styr verksamheten. Vidare hanterar du det svenska och engelska språket väl i tal och skrift samtidigt som du har god administrationsvana och hög IT-mognad, helst med erfarenhet av olika fastighetssystem. B-körkort är ett krav.

Profil 

Vi söker dig med affärstänk som hyser stort intresse för teknik- och energifrågor, du besitter en god analytisk förmåga samt tar ansvar och utför dina uppgifter på ett organiserat och strukturerat vis. Att du är serviceorienterad och kommunikativ är viktigt då du har ett tätt samarbete med kollegor, leverantörer och hyresgäster samt att du i din roll måste kunna förmedla information till organisationen. För att lyckas i rollen tror vi att du har en god problemlösningsförmåga och är driven och handlingskraftig i ditt beslutsfattande. 

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringsansvarig Anna Lee 079-397 74 29 eller [email protected] Då vi inte tar emot ansökan via mejl hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 26/3, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!    

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Övrigt

Säsongsjobb Grönyteskötsel

Säsongsjobb Grönyteskötsel

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Övrigt

Audio / Video-ingenjör till SAAB Training Systems i Linköping

Audio / Video-ingenjör till SAAB Training Systems i Linköping

SAAB AB - Linköping | Östergötlands län, Linköping | Övrigt

Ansökan till OnePartnerGroups urval för saneringsteknikerutbildning 2023
sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 mars. Skynda dig att söka!
Urvalsprocess till utbildning av Saneringstekniker 2023

Urvalsprocess till utbildning av Saneringstekniker 2023

OCAB SANERING I MALMÖ AKTIEBOLAG | Skåne län, Malmö | Övrigt