Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Serviceinriktad handläggare

Vi söker en driven, kundorienterad och serviceinriktade handläggare.

Uppdragsbeskrivning
OnePartnerGroup i Sundsvall har trygga relationer med statliga myndigheter i Sundsvall och lång erfarenhet av dessa tjänster. Du som konsult kommer vara bemannad via oss med en Konsultchef placerad på vårt kontor i Sundsvall. Myndigheten du utför arbetet på är centralt beläget och är en attraktiv arbetsgivare på orten.

Arbetsbeskrivning
Som serviceinriktad handläggare hanterar du inkommande samtal där du vägleder och är behjälplig med information. Du är kundens första kontakt med myndigheten där du behöver vara problemlösande, pedagogisk och framförallt kundorienterad. Genom e-tjänster erbjuder du privatpersoner service främst via telefon men även via chatt, e-post, videosamtal och sociala media. Som handläggare hanterar du utlämnande av uppgifter, registerutdrag, sjukfrånvaro, anmälan av VAB, meddelar vid återbud och dylikt. 
Introduktionen sker på plats hos myndigheten.

Du som söker
Du som söker denna tjänst trivs med kundkontakt och att lösa problem. Du är genuint intresserad av att hjälpa andra människor där du har god inlyssningsförmåga och förståelse för andra människors situation.
Du är strukturerad i ditt arbete och tar de initiativ som behövs för att uppgiften ska bli väl utförd. Du trivs med att arbeta vid dator och telefon där du har förmågan av att vara pedagogisk och kommunikativ. Du kan hantera och arbeta vid perioder med högre arbetsbelastning och att hantera flera uppgifter samtidigt.

Vi söker dig som har:

  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
  • Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning
  • Kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev till: www.onepartnergroup.se 
Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

 

Fler jobb inom Offentlig förvaltning

Handläggare till statlig myndighet i Östersund

Handläggare till statlig myndighet i Östersund

Jämtlands län, Östersund | Offentlig förvaltning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 16 augusti. Skynda dig att söka!