Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

ONE Nordic söker Montageledare

Vill du arbeta i en organisation som erbjuder dig möjligheter till påverkan, variation och utveckling? Är du erfaren montageledare, ledande montör eller projektledare med ett öga för planering och genomförande så ansök idag!

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi söker nu Projektledare Montage till Region Entreprenad med placering i Sundsvall. Vi utför omfattande totalentreprenader inom vattenkraft och fördelningsstationer.
Som Projektledare har du ansvar för styrning, planering och uppföljning av ett eller flera uppdrag, du ingår i projektgruppen vid anbudsarbete och projektgenomförande och rapporterar till utsedd ansvarig för projektet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Anbudsarbete och framtagning av kalkylunderlag, framtagande av förfrågningsunderlag för UE och material.
  • Ansvara för planering och styrning av montagearbetet samt tillse att arbetsmiljö-, kvalitets- och ekonomiska mål uppnås.
  • Inköp och materiallogistik inför och under projektet.
  • Projektledning, arbetsplanering och arbetsledning på site av egen och extern personal
  • Förbättra produktionsmetoder och arbeta för en ökad effektivitet i uppdragen.
  • Medverka vid bygg- och samordningsmöten.
  • Delta i efterkalkylering och uppföljning av projekt.

Vi söker dig som har relevant gymnasial utbildning eller motsvarande, du har minst 3 års yrkeserfarenhet inom elkraft. Du trivs med att leda och organisera personal, du gillar problemlösning och tycker om att fatta beslut, du har förmåga att se helheten och du bidrar till vår utveckling. Som person är du förtroendeingivande och har förmåga att skapa en god relation med våra kunder. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Arbete på annan ort förekommer så det är viktigt att du är flexibel, har B körkort och kan resa bort vid behov.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. För ytterligare information: Kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01. Ansök  på OnePartnerGroups hemsida. Urval sker löpande så ansök redan i dag!
Anställningsomfattning
Tillsvidareanställning 
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid , lön enligt överenskommelse