Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

navAero Avionics AB söker Produktionsadministratör

navAero Avionics AB söker Produktionsadministratör

navAero Avionics grundades 2003 och har sedan dess varit världsledande i utvecklandet av EFB teknologi. navAero ägs idag av Anuvu, som är en amerikansk koncern aktiv inom flygbranschen. navAero har sitt kontor i Sundsvall med ett 20-tal anställda som hanterar utveckling, produktion och kundprojekt. En EFB är enkelt förklarat en dator som används av piloterna inför, under och efter en flygning. Idag används primärt kommersiella tablets som t.ex. iPads eller Microsoft Surface som EFB. navAeros produkter integrerar dessa tablets i flygplanets cockpit med mekaniska hållare, dockningsstationer för laddning samt inkoppling på andra system i flygplanet för dataöverföring. https://www.anuvu.com/our-markets/aviation

Vi söker nu en Produktionsadministratör
Du kommer att arbeta med produktionsadministration och beredning, rollen innebär att du skall bistå inköps och produktionsadministrationen med allmänt administrativt stöd. Följa upp konstruktions och produktionsdata och se till att systemet är uppdaterat. Det är en viktig och korrdinerande roll där du kommer att arbeta i nära samarbete med samtliga avdelningar och funktioner i företaget.
  
Vi söker dig som har relevant utbildning, tekniskt intresse och allmän kunskap inom produktion, lager och logistik. Du har dokumenterad erfarenhet av att tolka ritningar och specifikationer, du är kunnig i Officepaketet och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du kommunikativ, analytisk och har förmåga att ta egna initiativ och lösa problem.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid, lön efter överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. För ytterligare information: Kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01. Ansök senast 2021–10–31 på OnePartnerGroups hemsida. Urval sker löpande så ansök redan i dag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se