Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

LabService AB söker Teknisk Säljare

LabService AB söker Teknisk Säljare

Sedan 1981 har LabService skräddarsytt exakta, kemiska blandningar av högsta kvalitet för leverans till laboratorier.  www.labservice.se

Som teknisk säljare kommer du att arbeta med försäljning av analyskemikalier av högsta kvalitet. Bolaget har ca 3000 produkter i sortimentet och möjlighet till kundanpassningar och skräddarsydda lösningar utefter kundens behov – något som är bolagets absoluta styrka och har varit i nära 40 år. Kundstocken består allt från globala koncerner till lokala producenter och finns inom en rad olika branscher i Sverige såväl som Europa, där läkemedel, massa/papper, processindustri, energi, livsmedel och kommuner är några av de största.

I rollen som Teknisk Säljare arbetar du självständigt med stort eget ansvar, men i nära samarbete med ägare och kemister för att hitta skräddarsydda lösningar till kund. Du driver och planerar hela säljprocessen, kontakten med kunder, behovsanalys, förhandlar, offererar samt skriver avtal. Du arbetar både med befintliga kunder och nykundsbearbetning mot företagets försäljningsmål.

Du har relevant utbildning och erfarenhet av försäljning, har du jobbat med försäljning av kemiska produkter så är det mycket meriterande. Du motiveras av att göra affärer, har ett vinnande sätt och lätt för att bygga långsiktiga kundrelationer. Goda kunskaper i Svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort ar ett krav.

Vi erbjuder dig ett arbete i ett ägarstyrt bolag med kompetenta och engagerade kollegor, du får en etablerad kundstock med stor utvecklingspotential. Du har fast lön och du planerar självständigt din arbetstid.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid, lön efter överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. För ytterligare information: Kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01. Ansök senast 2021-11-07 på OnePartnerGroups hemsida. Urval sker löpande så ansök redan i dag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se