Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lab Operatör till LabService i Sundsvall

Lab Operatör till LabService i Sundsvall  

Labservice har cirka 2 000 produkter i sortimentet och erbjuder det mesta för labbet – från analyskemikalier och lösningar av högsta kvalitet till mätinstrument, glas, filterpapper och mycket mer. Några av världens ledande kemiföretag köper analyskemikalier från oss. Vi tillverkar också referenslösningar enligt receptur till laboratorier inom alla branscher. Vi tillverkar och levererar allt från gram till poster på 1000 kg, med hög kvalitet och till bra pris.
 
Vi söker dig som vill arbeta i produktion hos LabService med, upptappning, etikettering och packning av analyskemikalier. I den här rollen ser vi en noggrann, samarbetsvillig och självgående person, arbetet är till viss del fysiskt, tunga lyft förekommer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup och vara uthyrd till LabService, uppdraget startar 1 oktober 2020 och sträcker sig i första hand till sista mars 2021, dock finns det goda möjligheter till att uppdraget förlängs.
 
Vi söker dig som:
-Har avslutad gymnasieutbildning
-Har goda kunskaper i MS-Office
-Har förmåga att dokumentera eget arbete
-Det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av arbete i labb eller produktionsmiljö.
 
Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2020-08-23. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Jens Olsson telefon 060-789 05 01
 

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Extrajobb inom industri

Extrajobb inom industri

Jönköpings län, Gislaved | Industri/Produktion

Maskinoperatörer till elektroniktillverkning

Maskinoperatörer till elektroniktillverkning

Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Montör till Kund

Montör till Kund

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 21 augusti. Skynda dig att söka!
Teknisk montör

Teknisk montör

Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion