Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Sundsvall AB

Konsultchef till OnePartnerGroup Sundsvall

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som främst jobbar med rekrytering och bemanning. Vi finns på ett 50-tal orter och har cirka 2500 engagerade medarbetare. I Västernorrland har vi varit aktiva i branschen sedan tidigt -00 tal med lokala kontor i Sundsvall och Örnsköldsvik. 

Vi behöver stärka upp teamet i Sundsvall med ytterligare en konsultchef. En tjänst för dig som trivs i kontakten med kandidater, konsulter och kunder och har en stor nyfikenhet på rekrytering och bemanningsbranschen. Är du en relationsbyggare med ett genuint intresse för människor och affärer samt tycker om att arbeta med att ta stort ansvar för hela processer då kan rollen som konsultchef vara något för dig.  

Om jobbet

Som konsultchef på OnePartnerGroup Sundsvall får du chansen att utveckla flera bitar inom rekrytering & bemanningsbranschen. Du får jobba med allt från kundkontakt till rekrytering och bemanning med konsultansvar. En dag hos oss kan innehålla allt från kalla samtal med potentiella kunder, kundbesök, intervjuer till administrativa uppgifter där du jobbar i vårt affärssystem Recman. Du planerar till stor del din egen vardag och bokar dina egna möten, vilket innebär att du behöver vara både organiserad och energisk!

Vem är du?

Vi söker dig som har en del arbetslivserfarenhet, det behöver inte vara från branschen även om det är meriterande. Du trivs med en varierande arbetsdag och uppskattar att ha kontakt med kunder, kandidater och konsulter. Som person behöver du vara inlyssnande gentemot kunder och konsulters behov, se möjligheter även där det finns utmaningar.

För att vara en god match för teamet på OnePartnerGroup krävs att du har ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter. För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du är social till naturen och gillar att knyta nya kontakter och nätverka. För att lyckas bra i detta jobb har du en god lokalkännedom om näringslivet i Västernorrland och ett starkt kontaktnät. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom yrket, dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i den här rekryteringen.

Ett krav för att vara aktuell för den här tjänsten är att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift samt att du känner dig bekväm med engelska. Du behöver ha B-körkort för att ta dig till dina kundmöten på ett smidigt sätt.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten tillsätts då rätt person hittats, du skickar din ansökan i form av cv och personligt brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten, kontakta Malin Vedman, VD på OnePartnerGroup Sundsvall & Örnsköldsvik på 0660-689 602. Observera att vi inte tar mot ansökningshandlingar via mail. 

Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!