Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Konsultchef till OnePartnerGroup Sundsvall

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som främst jobbar med rekrytering ock bemanning. Vi finns på ett 50-tal orter och har cirka 2500 engagerade medarbetare. I Västernorrland har vi varit aktiva i branschen sedan tidigt -00 tal med lokala kontor i Sundsvall och Örnsköldsvik. Är du en relationsbyggare med ett genuint intresse för människor och affärer samt tycker om att arbeta med att ta stort ansvar för hela processer då kan rollen som konsultchef vara något för dig.  

Vi söker en konsultchef med placeringsort i Sundsvall. En tjänst för dig som trivs i kontakten med kandidater, konsulter och kunder och har en stor nyfikenhet på rekrytering och bemanningsbranschen. 

Som konsultchef får du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera rekrytering och bemanningstjänster. Fokus kommer att ligga i att bygga nätverk, matcha och erbjuda rätt kompetens, i rätt tid, till nya och befintliga kunder. Du har personalansvar för de konsulter som är ute hos våra kunder och gör skillnad varje dag, samtidigt som du rekryterar nya konsulter till nya uppdrag. I rollen ingår en del administration i form av bla anställningar, fakturering och tidrapportering. Rollen är omväxlande och bred med allt från intervjuer, skapa annonser, kundbesök, skapa offerter och nätverkande. Arbetet sker i nära samarbete med kunden och övrig personal på OnePartnerGroup. I rollen ingår även att kartlägga och bearbeta nya kunder i området runt Sundsvall.

Din profil

För att vara lyckosam i rollen som konsultchef behöver du besitta förmågan att ha många bollar i luften och trivas i en flexibel miljö där du jobbar lösningsfokuserat. För att lyckas i den här rollen är du genuint intresserad av människor. Du är duktig på att kommunicera både i tal och skrift, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt. Du är strukturerad och har förmågan att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. 

Vi ser att du gärna har en universitets eller högskoleutbildning samt arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Meriterande är arbetslivserfarenhet från rekrytering och bemanningsbranschen. Ett krav är att du har körkort B samt kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift samt hanterar engelska. Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i denna rekrytering. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Provanställning 

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten tillsätts då rätt person hittats, du skickar din ansökan i form av cv och personligt brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten, kontakta Malin Vedman VD på OnePartnerGroup Sundsvall & Örnsköldsvik på 0660-689 602. Observera att vi inte tar mot ansökningshandlingar via mail. 

Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

2017 förvärvade OnePartnerGroup vårat tidigare bolag Kornboden Rekrytering & Bemanning som varit aktivt i Sundsvall och Örnsköldsvik sedan tidigt -00 tal. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett flertal orter i Sverige. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Vår största drivkraft är att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se