Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Jobba NATT med julkortsortering i december!

Jobba NATT med julkortsortering i december!

Julen närmar sig och vi på OnePartnerGroup söker dig som är student eller innehar en annan sysselsättning på minst 50%, och som vill dryga ut studentkassan.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är förlagt på postterminalen i Sundsvall och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av julkortssortering. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta från 13 december till 23 december , och vara tillgängligt för ett introduktionspass under vecka 49.
Vi erbjuder dig möjlighet att etablera kontakt med OnePartnerGroup , ett kul extra jobb , bra lön och trevliga medarbetare.

Krav
Du är minst 18 år
Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Villkor
Start: 13 december eller enligt överenskommelse 

Arbetstider: 22:00-06:00

Din profil
Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, du är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina medarbetare. Att sortera och distribuera post är ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Det är viktigt att vara effektiv och noggrann, rollen ställer höga krav på personligt ansvar.

Anställningsomfattning
Deltid
Anställningsform
Visstidsanställning
Arbetstid och lön
Skift, enligt avtal

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till onepartnergroup.se