Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Distriktschef Communication till Eltel Networks Infranet

Sundsvall

Distriktschef Communication till Eltel Networks Infranet

Distriktschef Communication till Eltel Networks Infranet
Affärsområdet Communication inom Eltel erbjuder tekniska tjänster för både fast och mobil telekom. Eltels kunder återfinns bl.a. hos de stora operatörerna, stadsnätsoperatörer och andra aktörer inom telekombranschen. Distriktet sträcker sig från Norra Hälsingland och upp genom hela norra Sverige. Totalt består distriktet av ca 300 medarbetare som är uppdelade på 8 geografiska team med varsin teamchef. Teamcheferna rapporterar direkt till distriktschefen. Som Distriktschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för både bygg och service i Norra distriktet och du ingår i nationella ledningsgruppen.
I rollen som Distriktschef ansvarar du för att Eltel Networks Infranet distrikt nord utvecklas enligt uppsatta mål.  Du planerar, organiserar och leder verksamheten, du har budget-, resultat- och personalansvar. Du arbetar aktivt med företagets utveckling på marknaden. Du är operativ och ansvarar för att verksamheten utvecklas och bedrivs på ett effektivt och lönsamt sätt, du ser till att medarbetarna trivs och får möjlighet att utvecklas. Du förstår att kunden och leveransen är viktigast.
Du har relevant utbildning och erfarenhet av arbete i ledande befattning, du är trygg i rollen som chef och ledare och är tydlig, handlingskraftig och motiverande i ditt ledarskap. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga, som person är du kommunikativ, strategisk, beslutsför och affärsdrivande. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från entreprenadverksamhet och/eller fältservice. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, via OPG s hemsida www.onepartnergroup.se/sundsvall/ dock senast 3 mars. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta OPG s Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01
Läs mer om Eltel på www.eltelnetworks.com
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. I Sundsvall hittar du oss på Storgatan 20 C.

Laddar...