Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tung Maskinteknik i Sundsvall AB

Arbetande arbetsledare till Tung Maskinteknik

Tung Maskinteknik i Sundsvall AB har med nytt ägarskap och ny ledning påbörjat en spännande resa där vi förutom att växa, siktar på att bli bäst i klassen vad gäller modernt arbetssätt, digitalisering och sammanhållning. Vi värdesätter engagemang och lojalitet, vi tror att det kommer med trivsel på arbetsplatsen och att det finns förtroende för ledningen. Är du intresserad av att bidra med din personlighet och dina kunskaper för att bli en del av vår resa så ska du söka jobb hos oss!

Om tjänsten
Vi söker en Arbetande arbetsledare som vill vara med och utveckla företaget och arbeta med intressanta projekt!

Som Arbetande arbetsledare hos oss ansvarar du för den dagliga driften. Du planerar, organiserar, leder och följer upp det dagliga arbetet avseende tid, material, personal och maskiner. Du kommer även att delta i arbetet i fält. Du rapporterar till projektledare och ser till att material och utrustning finns på plats för de dagliga momenten. I arbetet ingår även arbetsberedningar och skyddsronder etc.
 

Din Profil
Vi söker dig med erfarenhet av mark- och anläggning. Du har tidigare erfarenhet som arbetsledare eller är en driven anläggningsarbetare och vill ta dig an rollen som Arbetande arbetsledare. Du är duktig på att samarbeta med kollegor, entreprenörer och leverantörer. Du gillar struktur och ordning och reda och du trivs som bäst när alla på bygget vet vad dom ska göra och arbetet flyter effektivt. Du arbetar proaktivt med tidsplanering och beställningar av material så du kan ligga steget före hela tiden.
Det viktigaste är att du har ett intresse av människor och att lära dig mer om det. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2022-05-27

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.