Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Spencer Stuart (Scandinavia) AB

Projektkoordinator / Executive Assistant till Spencer Stuart

Nu söker vi en Projektkoordinator/Executive Assistant till Spencer Stuart där du erbjuds en roll i en dynamisk och internationell miljö. Här kommer du att vara den som säkerställer förstklassig support både externt och internt. Det är en fartfylld organisation med många kontaktytor och du kommer att ha en central, självständig och koordinerande roll.
 
Om rollen
Som Projektkoordinator/Executive Assistant kommer ditt primära ansvar vara att ge administrativt stöd till de konsulter som arbetar i verksamheten samt att kommunicera med kunder och kandidater.

Du ingår i ett team som består av konsulter och researchers och du är det administrativa navet som ser till att allt håller toppklass. Här erbjuds du ett arbete där ingen dag är den andra lik och nedan följer exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
 

  • Förberedelser av projektdokument – statusuppdateringar, befattningsbeskrivningar, kandidatpresentationer, referensrapporter
  • Kontakt med kunder och kandidater över hela världen
  • Kalenderhantering och mötesbokning i form av intervjuer, kundmöten, referenser, uppföljning etc
  • Resebokningar både i Sverige, Norden och övriga världen – biljetter, hotell, vägbeskrivningar etc
  • Löpande fakturahantering
  • Korrekturläsning

Vem är du?
På Spencer Stuart tittar vi mycket på potential och vi tror att du, som passar bäst i den här rollen, gillar att ge förstklassig service och att arbeta i en central funktion där du underlättar för andra.

Vi ser gärna att du arbetat administrativt under ett par år och kanske har du haft roller som administratör, koordinator, projektledare, assistent eller liknande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom branscher som finans, advokat, management consulting eller liknande då vi tror att det påminner mycket om vår verksamhet. Du behöver känna dig helt trygg i att kommunicera på engelska och svenska och att arbeta i Office-paketet.
 
För att trivas hos oss, och i vår kultur, ser vi att du är självgående, noggrann, besitter en stark integritet och att du tar stort eget ansvar och har en egen inbyggd drivkraft. Vi tror också att du är kommunikativ, duktig på att prioritera, vill ligga steget före och har en positiv attityd. Tempot kommer stundtals att vara högt och vi söker dig som står stadigt när det blåser och vi lovar, det kommer lugnare perioder också.
 
Om Spencer Stuart
Spencer Stuart is one of the world’s leading executive search consulting firms. Privately owned since 1956, with 58 offices in 31 countries, Spencer Stuart applies its extensive knowledge of industries, functions and talent to advise select clients and address their leadership requirements. For more information about Spencer Stuart, please visit www.spencerstuart.com.
 
Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Spencer Stuart med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Sveavägen 52. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på [email protected] eller Emelina Sjösten på [email protected]
 
Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. På den slutliga kandidaten kommer Spencer Stuart att göra en bakgrundskontroll.

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Administratör inom försvarsindustrin med SAP kunskaper

Administratör inom försvarsindustrin med SAP kunskaper

BAE Systems Hägglunds AB (Örnsköldsvik) | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Administration/kundservice/HR

Kund och orderadministratör

Kund och orderadministratör

OnePartnerGroup Umeå AB | Västerbottens län, Umeå | Administration/kundservice/HR

Logistiksupport till Stena Recycling

Logistiksupport till Stena Recycling

Stena Recycling AB - Stockholm(Järfälla) | Stockholms län, Järfälla | Administration/kundservice/HR

Juniora assistenter till kund i Stockholm city

Juniora assistenter till kund i Stockholm city

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR