Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Swedfund International AB

Vi söker en Executive Assistant till Swedfund

Vi söker dig som brinner för att bekämpa fattigdom i utvecklingsländer, har stort intresse för hållbarhet och investeringar och vill vara med och bidra till Swedfunds fantastiska uppdrag. Är du dessutom en erfaren assistent som är självständig, proaktiv och trivs i en snabbrörlig miljö? Då kan detta vara rollen för dig!

Om rollen
Du kommer i huvudsak att ge support till VD och övriga ledningsgruppen som består av sju personer. Dina dagar kommer att variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 

 • Ansvara för kalenderhantering och mötesbokningar för VD
 • I samråd med VD prioritera mail och samtal
 • Administration kring samordning och utskick av styrelsematerial
 • Koordinering och bokningar av resor inkl. visumansökningar, agendor och material
 • Förbereda och administrera kring möten, dvs. inbjudningar, agendor, material, protokoll och uppföljning
 • Ansvarig för kallelser, samordning av underlag och protokollföring i samband med ledningsgruppsmöten
 • Koordinera ledningsövergripande projekt och events
 • Ta fram dokument, presentationer och liknande i Powerpoint, Word och Excel
 • Planera och administrera konferenser, events, seminarier och möten
 • Utläggsredovisning
   

Vem söker vi?
Vi söker dig som arbetat som VD-assistent eller Executive Assistant i minst fem år och du har någon form av eftergymnasial utbildning. För att trivas i rollen, och passa in hos Swedfund, så ser vi att du kan arbeta självständigt och besitter förmågan att vara noggrann, strukturerad och proaktiv även i en snabbrörlig miljö.

Du har en hög integritet och ett professionellt bemötande i alla lägen och du har ögat för detaljer. I rollen som assistent så är det ofta många parallella uppgifter som pågår och därav är det viktigt att du kan prioritera och snabbt ställa om ditt fokus.

Det är viktigt för dig att säkerställa kvalitét samt att ge service på hög nivå och att du trivs med många kontakter och samarbeten. Du känner dig trygg i hela Officepaketet och är flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Om Swedfund
Swedfund är Sveriges utvecklingsfinansiär med uppdrag att bidra till minskad fattigdom genom hållbara investeringar i utvecklingsländer. Vårt uppdrag är att finansiera och utveckla hållbara företag utifrån tre fundament: samhällsutveckling, hållbarhet och finansiell bärkraft. En utvecklad privatsektor med jobb med anständiga arbetsvillkor leder till stabila samhällen och minskad fattigdom. Vi spelar en viktig roll i biståndet och i genomförandet av Agenda 2030. Läs gärna mer på www.swedfund.se

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Swedfund med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Drottninggatan 92-94.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på [email protected] eller
Emelina Sjösten på [email protected]

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail.

Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.
 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Advania Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kundtjänstmedarbetare under sommaren

Kundtjänstmedarbetare under sommaren

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Receptionist sommarvikariat

Receptionist sommarvikariat

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Administration/kundservice/HR

Kundtjänstmedarbetare till ELJ Furniture!

Kundtjänstmedarbetare till ELJ Furniture!

ELJ Furniture | Administration/kundservice/HR