Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Swedfund International AB

Vi söker en Administrative Assistant till Swedfund

Vi söker dig som brinner för att bekämpa fattigdom i utvecklingsländer, har stort intresse för hållbarhet och investeringar och vill vara med och bidra till Swedfunds fantastiska uppdrag. Har du dessutom arbetat med support i ett större team, är lösningsorienterad och kommunikativ? Då kan detta vara rollen för dig!

Om rollen
Du kommer att arbeta nära Swedfunds två största enheter – Investeringsorganisationen och ESG/Impact. Dina dagar kommer att variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 

  • Stötta med dokumentadministration och arbete med Microsoft Teams, ex. arkivering av avtal/dokument och säkerställa att interna dokument arkiveras korrekt
  • Administrera databaser och hålla projektinformation uppdaterad
  • Ansvar för utveckling och uppdatering av kontaktlistor för partners, konsulter och liknande
  • Ansvara för interna mallar och dokument
  • Hantera intern och extern mötesadministration – boka möten och mötesrum, ta och dela anteckningar
  • Hjälpa till med koordinering/förberedelse av rapportering
  • Hantera eventadministration med inbjudningar, logistik, anteckningar och material
  • Stöd med presentationsmaterial och talaranteckningar, främst i Word och PowerPoint
  • Olika ad-hoc uppgifter för Directors

Vem söker vi?
Vi söker dig som arbetat i en administrativ roll under ett par år där du stöttat flera personer och vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning. 

För att trivas i rollen, och passa in hos Swedfund, så ser vi att du kan arbeta självständigt och besitter förmågan att vara strukturerad och proaktiv även i en snabbrörlig miljö. Du är service-inriktad, har ett lösningsorienterat sätt och ett professionellt bemötande i alla lägen och du är en god kommunikatör och ambassadör både externt och internt. I rollen som assistent är det ofta många parallella uppgifter som pågår och därav är det viktigt att du kan prioritera och snabbt ställa om ditt fokus.

Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Teams, Outlook, Excel, Word och Powerpoint. Du är även flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Om Swedfund
Swedfund är Sveriges utvecklingsfinansiär med uppdrag att bidra till minskad fattigdom genom hållbara investeringar i utvecklingsländer. Vårt uppdrag är att finansiera och utveckla hållbara företag utifrån tre fundament: samhällsutveckling, hållbarhet och finansiell bärkraft. En utvecklad privatsektor med jobb med anständiga arbetsvillkor leder till stabila samhällen och minskad fattigdom. Vi spelar en viktig roll i biståndet och i genomförandet av Agenda 2030. Läs gärna mer på www.swedfund.se

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Swedfund med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Drottninggatan 92-94. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på [email protected] eller Emelina Sjösten på [email protected]

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail.

Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Advania Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kundtjänstmedarbetare under sommaren

Kundtjänstmedarbetare under sommaren

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Receptionist sommarvikariat

Receptionist sommarvikariat

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Administration/kundservice/HR

Kundtjänstmedarbetare till ELJ Furniture!

Kundtjänstmedarbetare till ELJ Furniture!

ELJ Furniture | Administration/kundservice/HR