Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nordstjernan AB

VD-assistent rekryteras till Nordstjernan

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa där du kommer att supportera VD i hans arbete. Du är den som ser till så att dagarna fungerar så optimalt som möjligt och här kommer du att få arbeta i ett av Sveriges mest välrenommerade företag där det råder en professionell och framåtlutad kultur.

Om rollen
På Nordstjernans huvudkontor, på Stureplan 3, arbetar cirka 40 personer. Styrelsen består av åtta personer och ledningsgruppen sex personer. Dagarna kommer att variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Förbereda och administrera kring styrelse– och ledningsgruppsmöten det vill säga inbjudningar, agendor, material, protokoll och uppföljning
  • Tillsammans med VD ansvara för kalenderhantering, mötesbokning och logistik kring resor
  • I samråd med VD prioritera och hantera mail och samtal
  • Planera och administrera konferenser, events, seminarier och möten
  • Förbereda och genomföra utskick av pressmeddelanden
  • Ta fram dokument, presentationer och liknande i Powerpoint, Word, Excel

Vem söker vi?
Vi söker dig som känner dig helt trygg i rollen som VD-assistent eller Executive Assistant och har jobbat i rollen minst fem år. Du behöver också vara van att arbeta i en snabbrörlig miljö där du ibland behöver ställa om fort.

Som person ser vi att du är självgående, snabblärd och har en hög integritet. Du uppskattar att arbeta proaktivt, lösningsorienterat och du har alltid en hög kvalitet i din leverans.

Här kommer du även att få sätta upp rutiner, processer och jobba med digitalisering så du behöver vara en vän av ordning och reda.

Du känner dig trygg i hela Officepaketet och är flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Om Nordstjernan
Nordstjernan grundades av familjen Ax:son Johnson 1890. I mer än 130 år har vi ägt och utvecklat konkurrenskraftiga företag som skapat välstånd och bidragit till ett bättre samhälle.

I dag är Nordstjernan en aktiv ägare som med långsiktighet utvecklar företag i sektorer med tillväxtpotential och där vi kan tillföra värde. Sammanlagt omsätter Nordstjernans innehav omkring 120 Mdr SEK och har drygt 50 000 anställda. Läs gärna mer på www.nordstjernan.se.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Nordstjernan med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Stureplan 3.
Det här är en roll som kräver att du är på plats merparten av din arbetsvecka.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på [email protected] eller
Emelina Sjösten på [email protected]

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail.

Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundtjänstmedarbetare till företag i Kungsbacka!

Kundtjänstmedarbetare till företag i Kungsbacka!

OnePartnerGroup | Hallands län, Kungsbacka | Administration/kundservice/HR

Kundtjänstmedarbetare till DHL Freight i Växjö

Kundtjänstmedarbetare till DHL Freight i Växjö

OnePartnerGroup Sydost AB | Kronobergs län, Växjö | Administration/kundservice/HR

Noggranna personer för dokumenthantering sökes!

Noggranna personer för dokumenthantering sökes!

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Administration/kundservice/HR

Team Assistant rekryteras till Nordic Capital

Team Assistant rekryteras till Nordic Capital

Nordic Capital Services AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR