Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Talent Acquisition Specialist till OnePartnerGroup Stockholm

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som jobbar med rekrytering, konsultuthyrning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns på ett 50-tal orter och har cirka 2500 engagerade medarbetare, men är relativt små i Stockholm. Vi vill ändra på detta och tror att vi kan göra skillnad även här, så nu vill och behöver vi bli fler!

Vi är ett litet gäng drivna, nyfikna rekryteringsproffs som startar en ny resa, vill du vara med? I Stockholm är vi just nu i ett spännande nystartsläge och vi bygger just nu ett team som kommer att jobba med kompetenserna chefer och specialister i Stockholm.  

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken på hur rekrytering kommer att se ut imorgon och vill spela en stor del hos oss på OnePartnerGroup i Stockholm. I rollen som Talent Acquisition Specialist ansvarar du för våra kandidatnätverk och arbetar med att hitta, attrahera och rekrytera utifrån just de behov våra kunder har. Vidare ansvarar du för all kandidatkommunikation och ser till att våra kandidater behandlas schysst och vill söka jobb via just oss. Du har tidigare erfarenhet och vet att du gillar att skriva annonser, göra urval, ta referenser och göra både fysiska (när det är säkert) och digitala intervjuer. Vi tror att du är en person som tror på att detaljerna och bemötande spelar stor roll, och är beredd att göra det lilla extra för att en kandidat ska känna sig sedd och bekräftad när den har varit hos oss på intervju. Tillsammans vill vi bygga ett team där man utvecklas, har nära relationer med kunder och kandidater och alltid känner sig uppbackad av varandra. 

Vi följer alltid upp och mäter vår kandidatnöjdhet och ser det som en självklarhet att du gillar att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer. Arbetet sker i nära samarbete med våra rekryteringskonsulter/konsultchefer och vi jobbar som ett team för att  kunna erbjuda kunden den bästa lösningen för just dem.

Som person är du självständig och målinriktad men tycker också att det är viktigt att alla i teamet är schyssta lagspelare och vill ha kul på jobbet. Då vi är i en uppstartsfas söker vi dig som är lite av en entreprenör, uthållig och samtidigt vill ha roligt på vägen!

Vi erbjuder dig
Just nu erbjuder vi en plats för dig som gillar att vara med och bidra och påverka hur och vad vi jobbar med framåt. Vi sitter i nya lokaler på Grev Turegatan och du kommer ha en möjlighet att lära dig massor samt ta stort eget ansvar. På OnePartnerGroup gillar vi människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang som hela tiden vill utvecklas och som mår bra av att ta stort eget ansvar. OnePartnerGroup är ett personligt och entreprenörsdrivet företag och här får du möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas, genom att lösa problem och skapa möjligheter. Vi besitter musklerna från ett stort bolag men känslan av ett litet där just du spelar stor roll!

Bakgrund
Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från rekrytering i någon form och har en relevant utbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen. 

Ansökan
Är du fortsatt intresserad? Kul! Sista ansökningsdag är den 15 november (men löpande urval sker) om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig på [email protected] eller 076-000 18 95.

Varmt välkommen in med din ansökan!