Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Loomis Pay

Talent Acquisition Partner till Loomis Pay

Vi är en ambitiös startup finansierad av Loomis Group, som syftar till att erbjuda en allt-i-ett-betalningslösning för butiker, kaféer och restauranger över hela världen. Sedan lanseringen i oktober 2020 har vi byggt ett team av 60+ smarta personer med betalningserfarenhet som arbetar dedikerat för att göra detta till en global framgång. Vi har stora tillväxtplaner och söker nu en Talent Acquisition Partner som vill vara med och bidra i ett kompetent och härligt gäng.

Om rollen
Som Talent Acquisition Partner kommer du att arbeta med rekryteringar från start till mål inom alla områden inom vårt företag. Du förväntas kunna arbeta proaktivt med talangpool, skriva annonser, searcha på Linkedin, återkoppla personlighetstester samt ta referenser och bakgrundskontroller. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med Head of HR och ansvara för implementering och utbildning i personlighetstester, onboardingprogram och anställningskontrakt. Det kommer att vara ditt ansvarsområde att utveckla och förbättra processerna för rekrytering och onboarding och utbilda cheferna i detta.

Rollen kräver att du har en hög förmåga att hantera både "stakeholder management" och komplexitet där förtroende byggs genom leverans, lyhördhet och prestigelöshet. Vidare arbetar du effektivt, noggrant och strukturerat med en utmärkt förmåga att prioritera mellan olika typer av arbetsuppgifter och ansvarsområden i en arbetsmiljö med ett högt arbetstempo.

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som kommer till din rätt i en högpresterande kultur och miljö. Du är van och trivs med att arbeta i ett högt tempo och har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med rekrytering, antingen internt eller som konsult ut mot kund. Vi söker dig som sätter laget före jaget, som har en utmärkt samarbetsförmåga och en "can-do-attityd". Vidare ser du det som en självklarhet att ge den bästa tänkbara kandidatupplevelsen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från tech eller bolag som arbetar med betallösningar. 

Du har en relevant utbildning och är bekväm i att vi talar och skriver på engelska då inte alla hos oss har svenska som modersmål. 

Vi erbjuder dig
Det här är en ny roll och du har en fantastisk möjlighet att utveckla och forma den från grunden utan något tidigare arv. Du kommer in i ett litet och växande företag med höga ambitioner och med kollegor som är riktigt duktiga på det de gör. Vi är ett skönt gäng som kommer att bli fler och du får möjlighet att tillsätta kompetensen, det viktigaste vi har!

Ansökan
Låter det spännande? I den här rekryteringen samarbetar Loomis Pay med OnePartnerGroup.
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 juli. Skynda dig att söka!
Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR