Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Systemutvecklare till Si ATM

Är du systemutvecklare och vill arbeta med antingen mjuk- eller hårdvara alternativt med båda? Vi är intresserad av att träffa både dig som är nyexaminerad och dig som har erfarenhet.

Är du en kreativ systemutvecklare som vill ha möjligheten att arbeta med utveckling av flygledningssystem och simulatorer tillsammans med kompetenta kollegor hos vår kund Si ATM så har vi jobbet för dig!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Om rollen:
I rollen som Systemutvecklare kommer du arbeta med att utveckla och underhålla Si ATM:s flygledningssystem och simulatorer. Du arbetar i projekt av varierande längd och karaktär tillsammans med erfarna kollegor och på uppdrag av företagets kunder.

Rollen är flexibel beroende på vad du har för kunskaper och intresseområden. Tjänsten är in-house på kontoret i Sundbyberg men det finns även möjlighet att sitta ute hos kunder över hela världen i perioder. Då Si ATM utvecklar sina system helt på egen hand, finns det även möjligheter att arbeta mer hårdvarunära.

Krav:
Skallkrav:
– God kännedom av programmeringsspråk C++
– Flytande engelska i tal och skrift.
– Vana av att arbeta i Linux-miljö (Redhat, CentOS etc)

Meriterande:
– Civilingenjör alternativt högskoleingenjör
– Erfarenhet eller kunskap av att arbeta med hjälpprogram för Human Machine Interface (XWindows, Motif, QT, OpenGL)
– Kännedom om databaser
– Grundläggande kunskaper i ADA och Java.
– 3D computer graphics
– Svenska i tal och skrift

När det kommer till personliga egenskaper så är du en kreativ person med ett mycket stort teknikintresse som brinner för systemutveckling. Att arbeta i projektform är något du trivs med och att vara på en arbetsplats där du har möjlighet att själv påverka din egen utveckling. Du trivs i en roll där du arbetar självständigt men delar också med dig av dina tankar/idéer och har ett öppet sinne för input av andra. Då du kommer att arbeta i projekt i samarbete med Si ATM:s kunder värdesätter vi att du som person har ett stort kundfokus och är konsultativ.

Start: augusti
Arbetstider: vardagar 8–17
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm/Sundbyberg

Rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och Si ATM:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av OnePartnerGroup.
 
Om företaget:
Si ATM är ett svenskt teknikföretag beläget i Centrala Sundbyberg. På kontoret arbetar i dagsläget 16–18 personer med utveckling av Air Traffic Management (ATM) system som används för att övervaka flygtrafik, både på flygplatser och i luften. De ger information till piloter, samt möjliggör planering för flygfarten och undviker kollisioner. 

Si ATM:s system används runt om i hela världen av flygledare på flygplatser och flygcentraler. De erbjuder även simulatorer som används vid utbildning av flygledare, som då får möjlighet att öva på verklighetstrogna ATM-system. Med över 30 års erfarenhet lyfter Si ATM utvecklingen mot högre höjder. Se vidare på hemsidan www.siatm.com.
 

Fler jobb inom IT/Teknik

Ledigt jobb som IT-konsult till företag i Göteborg

Ledigt jobb som IT-konsult till företag i Göteborg

Västra Götalands län, Göteborg | IT/Teknik

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Utvecklare till kommande uppdrag i Göteborg

Utvecklare till kommande uppdrag i Göteborg

Västra Götalands län, Göteborg | IT/Teknik

Tekniker Gunnebo

Tekniker Gunnebo

Västra Götalands län, Göteborg | IT/Teknik

Hörnells AB & tantfondant.se söker vikarierande E-Commerce Manager

Hörnells AB & tantfondant.se söker vikarierande E-Commerce Manager

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 10 april. Skynda dig att söka!