Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lowell Sverige AB

Strategisk New Sales Manager till Lowell Sverige AB

Vi söker vår kollega inom ”new sales” som tycker att försäljning och affärsutveckling är det som får hjärtat att slå ett extra slag. I rollen som strategisk New Sales Manager blir du en del av ett erfaret säljteam och kommer ges goda möjligheter till utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstebil och placering i centrala Stockholm på Kungsgatan nära Stureplan, resor kommer att förekomma i rollen. Du ingår i Commercial funktionen och rapporterar till Sales Director Lowell Sweden.

Har rollen fångat ditt intresse? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt, vi kommer att utvärdera kandidater löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att i denna rekrytering söker du direkt till Lowell via denna länk, https://careers.lowell.com/se/sv/job/R010662/New-Sales-Manager.

Om tjänsten
Som strategisk New Sales Manager är du ansvarig för att skapa kontakt och teckna avtal med nya relevanta bolag inom definierade segment. Våra säljcykler är oftast långa vilket innebär att kundbearbetningen främst bygger på långsiktighet. Genom samarbete med övriga avdelningar inom Commercial, får du tillgång till ett värdefullt nätverk av kompetenser som ger dig de bästa förutsättningarna att nå ut till potentiella kunder. Du kommer också tillsammans med det övriga säljteamet jobba med stödjande uppgifter som främjar våra affärer.

Det är viktigt att du bidrar till det gemensamma målet för vårt säljteam och är redo att hjälpa till och lösa många olika typer av uppgifter som stödjer vägen till säljmålen.

Utöver det så kommer dina främsta mål att vara,

 • Skapa dialog med beslutsfattare och andra nyckelpersoner på C –nivå och uppåt i organisationen
 • Uppfylla satta mål för nyförsäljning
 • Bidra med stöd till större säljprojekt
 • Säkerställa ett målinriktat arbete med ansvar för att din pipeline möter dina säljmål
 • Driva prospektering, mötesbokning, offertgivning och inte minst stängning av affär
 • Samarbeta med den nordiska säljorganisationen

Vem vi söker
För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha minst 3–5 års arbetslivserfarenhet där du har arbetat med komplex och lösningsorienterad tjänsteförsäljning och där du även har fått agera rådgivande på strategisk nivå. Det är mycket meriterande med erfarenhet av försäljning inom inkasso- och kredithanteringstjänster.

 • Det viktigaste är att du älskar att göra affärer och att du är redo att hjälpa nya kunder med att hitta värdefulla lösningar för deras kredithantering
 • Vana av att bygga och äga din pipeline med goda säljresultat
 • Kan etablera nya relationer med nyckelpersoner hos bolag du vill göra affär med
 • Du har en stor egen initiativkraft i arbetet och kan arbeta såväl i team såsom ta ansvar för egna uppgifter mot uppsatta mål
 • Du är självklart en van förhandlare och har god kännedom om hur en försäljningsprocess är uppbyggd och har tidigare erfarenhet av långa säljcykler
 • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och innehar B-körkort.

En viktig pusselbit är dina personliga egenskaper som vi kommer lägga stor vikt vid i urvals- och intervjuprocessen.

Vad vi erbjuder
Vi välkomnar dig till ett spännande bolag med höga mål och ambitioner, som löpande arbetar med att utveckla och utmana oss själva. Vi erbjuder dig ett varmt företagsklimat, härliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor. På Lowell har vi valt att arbeta i en hybridmodell vilket innebär att vi arbetar både på kontoret och hemifrån. Lite beroende på roll och uppgifter såklart.
Lowell är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Pioneering, Ambition, Compassion, Excellence & Responsibility. Värderingarna är grunden för Lowells verksamhet och sätt att vara och arbeta på.
Observera att i denna rekrytering söker du direkt till Lowell via denna länk,https://careers.lowell.com/se/sv/job/R010662/New-Sales-Manager.

Om du har ytterligare frågor om anställningen kan du kontakta Sales Director, Tomas Eriksson på mail [email protected] alt. mobil 073-274 44 34 eller Petra Fryxell, Talent Experience Partner på [email protected] alt. mobil 072-741 15 79.
 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Länna

Innesäljare till Ramirent i Länna

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Huddinge | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Ramirent AB - Stockholm Kungsängen | Stockholms län, Upplands Bro | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
B2B Säljare inom livsmedel med fokus på mat från Balkan!

B2B Säljare inom livsmedel med fokus på mat från Balkan!

Rosseto Trade AB | Skåne län, Malmö | Marknadsföring/försäljning

Utesäljare till PreZero i Sundsvall

Utesäljare till PreZero i Sundsvall

OnePartnerGroup Sundsvall AB | Västernorrlands län, Sundsvall | Marknadsföring/försäljning