Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Skyresponse AB

Skyresponse växer och söker teamleader

Vi på Skyresponse säkerställer att IoT-baserade larm och händelser åtgärdas effektivt och i rätt tid via vår molntjänst för larmhantering. Vi har ett ledande nordiskt larm- och händelsesystem som används inom äldrevård, säkerhet och smarta byggnader. Vi är identifierade som en Sveriges topp 99 hetaste scaleups 2021 (BreakIT’s scaleup-lista). Vår ledstjärna är ” We change the way people create true safety” och vi förändrar hur riktig trygghet skapas genom vår öppna molnplattform som tillåter våra partners att snabbare integrera nya enheter för larm, utbyta information och data till andra plattformar i vårt ekosystem och möjliggör för partners att enklare bygga egna tjänster. Vi säkerställer under högsta möjliga tillgänglighet att åtgärder alltid når rätt personer, maskiner eller system genom en konfigurerbar larmregelmotor där kunderna själva anpassar systemet efter sina behov. Systemet ger full spårbarhet genom rapporterade och dokumenterade händelser som uppdateras i realtid. Alla tjänster är molnbaserade, fullt skalbara och globalt tillgängliga via enkla API. Vår lösning är den snabbast växande plattformen i Norden för trygghetslarm och bolaget har börjat sin internationella tillväxt resa och finns redan i 8 länder. Vi jobbar i agila utvecklingsteam och släpper ny funktionalitet i drift var 4:e vecka samtidigt som plattformen hanterar mer än 10 miljoner larm per månad utan driftstopp.

Vi söker en Teamledare / Scrum master som hjälper våra utvecklingsteam i sitt dagliga arbete och förenkla deras vardag genom att undanröja hinder, ha koll på deadlines och driva arbetet framåt.
Du kommer utöver detta även arbeta i DevOps teamet, med vad beror på tidigare kompetens och intresse t.ex. test, utveckling eller operations.

Exempel på arbetsuppgifter 

  • Hålla koll på deadlines och driva på releasearbetet framåt
  • Säkerställa att vi har ett kvalitetsstänkt i vår utveckling.
  • Stötta och coacha de som ingår i utvecklingsteamen
  • Jobba tillsammans med Produktägare, sälj och andra stakeholders
  • Driva arbetet med förbättringar och processer framåt
  • Bidra i utvecklingsteamet i en roll utanför ledarskapet

Vi sätter stor vikt vid dig som person, några som exempel på viktiga personliga egenskaper

  • Gillar att testa nya saker och lära dig nytt
  • Vara med och utveckla processer och människor
  • Bidra där du kan och ta i där det behövs
  • Stort tekniskt intresse

Du ingår i DevOps teamet, rapporterar till DevOps Manager och arbetar sida vid sida med produktägare, utvecklare och andra tekniska specialister. Här har du en unik möjlighet att lära dig mer om Amazons produkter; lösningar och verktyg i teknikens framkant. Vi har ett nära samarbete med AWS och lyfts fram som en av deras avancerade användare.

Din bakgrund: För att lyckas i rollen behöver du ha mångårig erfarenhet av att jobba i en agil miljö. En akademisk examen inom IT är meriterande, men inget krav. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i så väl tal som skrift, utvecklingsteamet är utspridda i flera länder.

Sista ansökningsdag: 29/6 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Skyresponse. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen ta kontakt med rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.

Skyresponse fokuserar på den stora och snabbväxande marknaden för digital vård, inklusive äldrevård och stödboenden, samt på personlig säkerhet. Vi har en stark ställning på marknaden med omkring 700 slutkunder (kommuner och företag) som nyttjar våra SaaS-tjänster och där Skyresponse system hanterar mer än 7 miljoner larm och händelser per månad. Nu satsar vi framåt och går starkt in på marknaden i Europa i allmänhet och England i synnerhet där vi nyligen har startat upp verksamhet. Målet är fortsatt tillväxt och att inom 5 år dubbla omsättningen. Med oss på tillväxtresan vill vi självklart ha Luleås främsta fullstackutvecklare som tillsammans med oss vill hjälpa till att rädda liv och minnen!

Fler jobb inom IT/Teknik

Specialists in simulation and AI

Specialists in simulation and AI

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

3D graphics developer at Algoryx

3D graphics developer at Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

System developer C++ at Algoryx

System developer C++ at Algoryx

Algoryx Simulation AB | IT/Teknik