Servicetekniker till Gunnebo i Stockholm

Stockholm

Servicetekniker till Gunnebo i Stockholm


Har du tidigare erfarenhet som servicetekniker och trivs i en ansvarstagande roll med stort fokus på teknik och IT? Vill du jobba i ett internationellt och stabilt företag med utvecklingsmöjligheter, då kanske du är Gunnebos nästa kollega!

Sök denna tjänst redan idag, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som servicetekniker är du ansiktet utåt hos Gunnebos kunder där du kommer fokusera på service, installation och underhåll inom området inbrottslarm och CCTV. Du kommer dagligen vara ute hos kunderna och säkerställa att kunderna får den service som efterfrågas där en del av rollen även innebär bearbetning av befintliga kunder och dess behov.

Du ansvarar även för dokumentation av det arbete du gör hos kunden såsom installationsunderlag, ritningsunderlag och programfiler.
I din roll innebär det att du har ett tätt samarbete med dina kollegor såsom tekniker, säljare men också underleverantörerna som ansvarar och sköter kablaget av uppsättningen.

Du kommer även rapportera till din närmsta servicechef som kommer finns som ett stöd för dig i ditt dagliga arbete.
Resor sker i tjänsten och i denna roll får du räkna med att resa cirka en vecka/ månad.

Din profil
Vi ser gärna att du uppfyller nedanstående krav:
– Gymnasieutbildning inom teknik eller IT
– Tidigare erfarenhet som fälttekniker, gärna inom el/tele, nätverk/It och inom CCTV
– Körkort B
– Svenska obehindrat i tal och skrift

Som servicetekniker hos Gunnebo Nordic kommer du vara ansiktet utåt hos kunderna, och där ser vi att det är viktigt att du har en affärsförståelse och förståelse för vad kunden har för behov och kunna serva detta på bästa möjliga sätt. Eftersom din roll innebär både självständigt och eget arbete men också samarbete med olika parter i bolaget och externa kontakter, är det viktigt att du som person har lätt att samarbeta med olika människor. Vi ser även att du kan ta ansvar, fatta egna beslut och jobba på ett självständigt sätt.
Du har ett intresse för teknik och gärna inom kameravärlden är det ett plus för att trivas i den här rollen.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Detta är en rekrytering där du kommer att bli anställd av Gunnebo.

Om kunden
Gunnebo Nordic AB är det svenska försäljningsbolaget i säkerhetskoncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskåp och valv rum, entrésäkerhet och elektroniska säkerhetssystem. Kunderna finns primärt inom banker, detaljhandel, värdetransportbolag, offentliga och kommersiella byggnader, kollektivtrafik, samt industrier och andra platser med krav på hög säkerhet.
Gunnebo-koncernen har dotterbolag i 28 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien/Stillahavsområdet och Amerika samt distributörer på ytterligare 100 marknader. Företaget sysselsätter 4400 anställda.
Gunnebo är ett företag som är öppen för utvecklingsmöjligheter till sina kollegor där man tillsammans får vara med och påverka.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...