Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Advania Sverige AB (Stockholm)

Sales Support till Advania

Advania växer och söker nu två personer inom Sales Support till sitt team Business Administration! Brinner du för att ge service, har en administrativ ådra och trivs i en dynamisk miljö? Då ska du söka denna tjänst!

Om Advania
Advania är ett nordiskt IT-företag verksamt på 29 platser i Sverige, Island, Norge, Finland och Danmark. Advanias uppdrag är att hjälpa sina kunder att arbeta smart och med genomtänkta IT-lösningar för att förenkla deras vardag. Läs gärna mer om Advania och deras kultur och värderingar här.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Support ansvarar du för att bidra till ökad effektivitet och kvalité i leveransprocessen med fokus på kundnöjdhet. Tillsammans med säljorganisationen inom Advania verkar du för att utveckla affärer samt deltar i utvecklingen av både befintliga och nya processer samt rutiner. Du samarbetar med både interna kollegor och externa kontakter.

Du kommer bland annat arbeta med:

  • Administration av Advanias beställningsportal
  • Bistå och ta fram produktinformation och prisuppgifter till kund och sälj
  • Prognostisering av lager samt orderläggning av produkter genom Advanias beställningsportal
  • Skapa offerter
  • Bevaka leverans
  • Vid behov medverka i säljprocessen som säljstöd
  • Använda Advanias stödverktyg som Agresso, ServiceNow och Netset

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av support inom IT-branschen. Du har god systemvana och ett intresse för IT-produkter. Du trivs att arbeta i en dynamisk miljö med individer som delar Advanias värdegrund – att alltid sätta kundens behov främst.

För att trivas i rollen som Sales Support har du en vilja att supportera och motiveras av att leverera bra kvalité och service till kunder och säljare. Du gillar att skapa och upprätthålla relationer, är administrativt lagd och vill alltid uppnå kundnöjdhet. För dig är noggrannhet grundläggande och du för alltid ett strukturerat arbetssätt. Du trivs med att ha ett tätt samarbete med dina kollegor samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Du talar och skriver flytande på svenska och behärskar det engelska språket.

Advania erbjuder
Hos Advania kommer du till ett fantastiskt team med hjälpsamma kollegor, där du kommer stötta och bidra till helheten. Rollen är baserad i Liljeholmen, Stockholm och du rapporterar till Business Administration Manager. Teamet Business Administration som du kommer ingå i består av ca 13 personer inom Sales Support och konsultadministration. För att få mer insikt om hur det är att jobba på Advania, läs gärna denna intervju  med Sara Ågren som jobbar inom ett annat affärsområde och i en liknande roll.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Advania. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid i 6 månader, där Advania har för avsikt att anställa dig efter 6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 juli. Skynda dig att söka!
Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR