Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Regionsäljare till Metro Therm

Är du en strukturerad och kundorienterad säljare med stort intresse för att bygga relationer?
Är du redo att ta nästa steg i karriären eller ute efter en ny utmaning och vill bli en del av ett personligt företag som är en del av den expansiva NIBE-koncernen?
Då kan tjänsten som regionsäljare hos Metro Therm vara något för dig!

Ansökan sker via hemsidan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Leveranschef Gabriella Boumadi på 073 539 69 28.
Urval sker löpande.

Om Metro Therm
Metro Therm började leverera värme 1921 och är idag Sveriges bredaste leverantör av värmeprodukter. Genom deras produkter skapas trygghet och tid över för annat.
Metro Therm har sitt huvudkontor och centrallager i småländska Kalmar med en omsättning på 100 miljoner och 15 anställda. Bolaget ingår i den expansiva och börsnoterade NIBE-koncernen, med över 20 miljarder i omsättning och cirka 19 000 anställda i världen. Metro Therm täcker hela Sverige med egna regionsäljare. Produkterna tillverkas uteslutande hos systerbolag inom koncernen. Genom åren har Metro Therm blivit erkända för sin personliga och snabba service och tillgänglighet. Ett snabbt, trevligt och kunnigt bemötande, är nyckelord för Metro Therms verksamhet. 

Om rollen:
I rollen som regionsäljare kommer du att ha huvudsakligt ansvar för Metro Therms försäljning i Stockholmsdistriktet. I din roll som regionsäljare kommer du ansvara för att bibehålla och etablera nya kundrelationer och aktivt driva försäljningsarbetet mot utsedda målgrupper. Utöver att säkerställa goda kundrelationer genom kontinuerliga kundbesök bedrivs försäljningsarbetet aktivt via digitala kontakter och med telefonen som arbetsverktyg. Arbetsuppgifter som ingår är bl a upprättande och uppföljning av offerter, dokumentation, upprättande av samarbetsavtal såväl ansvar för förhandlingar och avslut av order. Du rapporterar till företagets VD. Huvudsakligt produktområde är fjärrvärmecentraler där målgrupperna främst är energibolag, installatörer och konsulter. Därutöver ingår också bearbetning av övriga produktgrupper, framförallt varmvattenberedare till grossister och installatörer. 

Din profil
Skallkrav:

För att lyckas framgångsrikt i rollen som regionsäljare behöver du vara strukturerad i ditt arbetssätt och brinna för att skapa goda kundrelationer.
Eftergymnasial teknisk utbildning med inriktning VVS eller energi 
B-körkort

Meriterande 
Några års erfarenhet av teknisk försäljning inom VVS-branschen och god förhandlingsvana.
Teknisk förståelse och försäljningserfarenhet, gärna med erfarenhet från installatörsledet eller konsultledet.

För att lyckas i rollen som regionsäljare ser vi att du behöver besitta ett eget driv då du kommer att vara ensam ansvarig för ditt distrikt. Du behöver ha god kommunikativ förmåga och samtidigt vara lyhörd. Du ingår i ett team på sex regionssäljare och du kommer självklart få en introduktion i tjänsten. 

Beroende på vad som passar bäst för just dig så erbjuds du att utgå från antingen hyrkontor alternativt från hemmet.

Övrigt:
Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Det här är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos vår kund Metro Therm. Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!