Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nordic Capital Services AB

Receptionist/ konferensvärdinna rekryteras till Nordic Capital

Är du en utåtriktad och prestigelös person som trivs i en högpresterande miljö med många kontaktytor? Nordic Capital söker nu en receptionist/konferensvärdinna till sitt team!

Om Nordic Capital
Nordic Capital is a leading private equity investor with a resolute commitment to creating stronger, sustainable businesses through operational improvement and transformative growth. Nordic Capital focuses on selected regions and sectors where it has deep experience and a long history. Focus sectors are Healthcare, Technology & Payments, Financial Services, and selectively, Industrial & Business Services. Key regions are Europe and globally for Healthcare and Technology & Payments investments.

Since inception in 1989, Nordic Capital has invested more than EUR 19 billion in over 120 investments. The most recent entities are Nordic Capital X with EUR 6.1 billion in committed capital and Nordic Capital Evolution with EUR 1.2 billion in committed capital, principally provided by international institutional investors such as pension funds. Nordic Capital Advisors have local offices in Sweden, the UK, the US, Germany, Denmark, Finland, Norway and South Korea. For further information about Nordic Capital, please visit www.nordiccapital.com

Om rollen
I rollen som receptionist/konferensvärdinna kommer du tillsammans med dina kollegor sköta den interna och externa servicen på kontoret. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Välkomna besökare
  • Förbereda lunch och kaffe inför möten
  • Ta emot leveranser
  • Ansvara för att kontoret ser presentabelt ut
  • Köpa in varor och material till kontoret
  • Beställa catering till luncher, möten och andra event

Vem söker vi?
Vi söker dig som har vana från serviceyrket, erfarenhet från hotellbranschen är meriterande. Rollen ställer krav på service på hög nivå såväl till dina medarbetare som till besökare. Du bidrar med mycket energi, trivs i en professionell miljö och är ansvarstagande. Du har ett öga för detaljer, tar egna initiativ och har en blick för vad som behöver göras på kontoret.

Rollen ställer krav på flexibilitet då många arbetsuppgifter kan uppstå ad hoc vilket bidrar till att du är prestigelös och kräver en förmåga att kunna prioritera och handla snabbt. Du är en erfaren och duktig användare av Officepaketet och kommunicerar väl i det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Du erbjuds
Nordic Capital erbjuder en professionell och trevlig miljö där det är högt i tak och många stannar länge. De har ett generöst utbud av bekvämligheter som frukost, sociala aktiviteter och sitter i innerstan. De erbjuder en ambitiös miljö där du verkligen kan bidra till att skapa en arbetsmiljö i världsklass!

Ansökan
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Rådande semestertider kan göra att det kommer dröja något med återkoppling från oss men vi lovar att återkoppla till dig så snart vi kan.
 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

När du registrerar dig som kandidat hos oss och söker tjänster som OPG annonserar behandlar vi vissa personuppgifter om dig i samband med rekryteringen. Vi behandlar då dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy. För rekryteringen av aktuell tjänst kommer vi, förutom vad som framgår angående behandling av personuppgifter i vår policy, även att lämna ut dina personuppgifter till Nordic Capital för det fall att du blir en av de utvalda slutkandidaterna till tjänsten.

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundsupport till St1

Kundsupport till St1

St1 Sverige AB | Stockholms län, Solna | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Sales Support till Advania

Sales Support till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Säljadministratör till kund i Kungsbacka

Säljadministratör till kund i Kungsbacka

OnePartnerGroup | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Kaiding söker advokat

Kaiding söker advokat

Advokatbyrån Kaiding-Kalix | Norrbottens län, Kalix | Administration/kundservice/HR