Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Smiling Faces AB

Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Om kund
Smiling faces är en pausleverantör som sedan starten 2003 har skapat pauser som bidrar till stor glädje och ökad trivsel. Smiling Faces ambition är att alltid leverera proaktiv och extraordinär service till sina fantastiska kunder, oavsett om det handlar om servicen på deras kaffemaskiner, löpande fruktleveranser eller unika events på kontoret. Smiling Faces utgår alltid från just arbetsplatsens specifika behov och skräddarsyr sedan en fikapaus som passar perfekt. Det söker just nu dig som kan vara med och bidra till ännu fler glada kunder. På Smiling Faces kommer du omges av härliga kollegor som förgyller dina arbetsdagar. Hos Smiling Faces får du möjlighet att arbeta självständigt och utvecklas som person. Vi söker just dig som vill bidra till ännu fler leenden hos Smiling Faces!

Om tjänsten
Som pausvärd kommer du att arbeta med att leverera fruktkorgar, fika och dryck till dina kunder. I arbetet ingår även underhåll och service på kaffe- och vattenmaskiner, genomföra smakkontroller samt rengöra maskinerna. Arbetet innebär en hel del kundkontakt där du är ansiktet utåt för Smiling Faces. Arbetsschemat varierar, därmed är det viktigt att du är flexibel och bekväm med ett omväxlande schema.
Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl. 7-16. Det är en tillsvidaretjänst med start i augusti. 

OnePartnerGroup är i denna rekrytering Smiling Faces partner men du kommer att bli anställd av Smiling faces.

Om dig
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet från restaurang eller cafébranschen. Ett krav för tjänsten är att du innehar B-körkort. Det är meriterande att du även innehar ett C-körkort. 
Som person är du tillmötesgående, social och nyfiken. Du drivs av att tillgodose kundens behov och att ge bästa möjliga service. 
Vidare är du flexibel, hjälpsam och ser vart behovet finns för att snabbt rycka in. 

Viktigt för tjänsten:

  • B-körkort
  • Serviceminded och kundorienterad
  • Social, framåt och nyfiken
  • Erfarenhet från restaurang eller cafébranschen är meriterande
  • C-körkort meriterande

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Athina Bagiopoulou på 073-425 53 11.

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen!

Välkommen med din ansökan!
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Extramedarbetare som budbilsförare i Norrköping

Extramedarbetare som budbilsförare i Norrköping

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Norrköping | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Inköpschef till Fujitsu

Inköpschef till Fujitsu

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Kista | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Brevbärare till Gislaved

Brevbärare till Gislaved

PostNord Sverige AB | Jönköpings län, Gislaved | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.