Logistikkoordinator till DHL Global Forwarding

Stockholm

Logistikkoordinator till DHL Global Forwarding


DHL Global Forwarding i Märsta söker en Logistikkordinator till LLP

Har du god förmåga att hitta lösningar på problem och genomföra dem?

Vill du arbeta i en roll som innefattar daglig kontakt med kund och deras leverantörer samt delta i förbättringsarbetet?

Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Sök denna tjänst redan idag, urval sker löpande.
Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
Som Logistikkoordinator kommer du att arbeta med att boka ut sändningar. Du kommer ha daglig kontakt med kund och deras leverantörer samt delta i förbättringsarbetet. Arbetsuppgifterna innefattar b.la.

– Mottaga ordrar från kund via distributionsorder eller manuellt e-mail.
– Validera order
– Registrera order i bolagets ordersystem vid manuella ordrar
– Rutta/boka order
– Utfärda nödvändiga exportdokument
– Avisera kunden och mottagaren
– Hantera ev avvikelser och informera kunden om dessa
– Order uppföljning
– Rapportera events
– Delta i operativa möten med kunder
– Inom givna ramar och i enlighet med företagets rutiner, handlägga reklamationsärenden (preliminärreklamationer)

Din profil
För att lyckas i rollen som logistikkoordinator ser vi att du har:
– Har gymnasieexamen, högskoleutbildning inom logistik eller arbetslivserfarenhet inom logistikbranschen.
– Behärskar engelska i tal och skrift
– God datorvana (Office-paketet)

När det kommer till personliga egenskaper är du orädd, älskar utmaningar och motiveras av att arbeta i ett team där man utvecklas tillsammans med sina medarbetare för att nå gemensamma mål. Tjänsten ställer även stora krav på förmåga att ta ett självständigt ansvar, samtidigt som samarbetsförmågan måste vara en av dina starkaste egenskaper. Du är bra på att skapa goda relationer både internt och externt samt är kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande. Du har hög servicekänsla och lyhördhet för kundens behov.

Övrigt:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Märsta
Detta är ett bemmaningsuppdrag fram tills maj där du kommer att vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup AB. För rätt person kan det finnas möjlighet till en förlängning eller en anställning hos DHL efter denna period.

Om kunden
DHL har alltid revolutionerat, format och förenklat logistikens värld. Från att uppfinna den internationella expressflygfraktbranschen till att bli världens ledande logistikföretag – de tänker, handlar och går i bräschen för att ständigt tänja gränserna för vad som är möjligt. Och nu tar de itu med de den yttersta tränsen: leveranser till månen.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...