Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Stockholm AB

Kundservicemedarbetare för kommande uppdrag

Tycker du om att arbeta med service och trivs med att hjälpa kunder? Nu söker vi dig som har erfarenhet av kundservice och som letar efter nästa nya utmaning!

Om tjänsten
Vi ser ett behov av framtida arbetstillfällen inom kundservice. Är du tillgänglig i närtid och lockas av att ta dig an heltidsuppdrag inom kundservice är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Arbetsuppgifter
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du jobba med att hjälpa och serva kunder över telefon och via mejl. Ett gott bemötande är grundläggande och du ser alltid till att lösa inkommande ärenden på bästa sätt. Det är en självklarhet att ge kunden bästa möjliga service och vägledning.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet inom serviceyrket. Meriterande är att du har telefonvana samt erfarenhet av administrativt arbete. För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare är du framåt och stresstålig och har en känsla för vad bra service innebär. Du tycker det är roligt att ha mycket på gång samtidigt och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter, vilket ställer krav på flexibilitet.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Sales Support till Advania

Sales Support till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Säljadministratör till kund i Kungsbacka

Säljadministratör till kund i Kungsbacka

OnePartnerGroup | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Kaiding söker advokat

Kaiding söker advokat

Advokatbyrån Kaiding-Kalix | Norrbottens län, Kalix | Administration/kundservice/HR

Office Coordinator rekryteras till Pelago

Office Coordinator rekryteras till Pelago

Pelago AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR