Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Stockholm AB

Koordinator för framtida uppdrag

Är du en fena på administration och tycker om att arbeta strukturerat? Nu söker vi dig som har erfarenhet av administration och som letar efter nästa nya utmaning!

Om tjänsten
Vi ser ett behov av framtida arbetstillfällen inom administration. Är du tillgänglig i närtid och lockas av att ta dig an heltidsuppdrag inom administration är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Arbetsuppgifter
Som koordinator kommer du stötta organisationen i olika frågor, ha en bredd av arbetsuppgifter och många kontaktytor. Dina dagar kan bland annat bestå av administrativa arbetsuppgifter, arbeta i system, finnas till hands för kolleger som kunder och agera som spindeln i nätet.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en administrativ roll. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med noggrannhet och god struktur. Du har god systemvana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som koordinator ser vi att du tycker om att hålla ordning och reda, är hjälpsam gentemot dina kollegor och självgående i ditt arbete.

När du blir en av oss
Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

VD-assistent till Hummeltorp

VD-assistent till Hummeltorp

Hummeltorp Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Orderadministratör till Advania

Orderadministratör till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Butikssäljare till Joutun

Butikssäljare till Joutun

Jotun Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR