Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Koordinator till Lofalk Advokatbyrå

Lofalk Advokatbyrå har lång erfarenhet av att biträda företag i finansiella svårigheter liksom intressenter som vill investera i företag i kris. Deras uppdragsgivare är såväl små och medelstora företag som internationella industrikoncerner.

Under åren har Lofalk Advokatbyrå framgångsrikt medverkat som finansiella rådgivare och som rekonstruktör respektive konkursförvaltare för företag inom en rad olika branscher. Idag är de en mindre byrå som växer och söker därför en koordinator till deras kontor på Östermalm i centrala Stockholm.

Om rollen
I rollen som koordinator kommer du bistå dina kollegor med administrativa arbetsuppgifter och agera som spindeln i nätet. Det innebär varierande dagar där du gör allt från att se till att kaffe finns på kontoret till att agera administrativ projektledare i projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara att sköta administrationen kring alla projekt, sköta korrespondens, advokatbyråns post och informationsmejl, se till att få in all korrekt information i system till att hålla i events och där representera byrån. I rollen kommer du även ha många externa kontakter så det är viktigt att du är bekväm med det.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet som koordinator, assistent eller liknande. Det är viktigt att du trivs med att ta ansvar, är strukturerad och prestigelös. Du har god systemförståelse och är van att arbeta i Office-paketet och är duktig på språkbehandling. Det är meriterande om du har arbetat i Fortnox och Garanti.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som koordinator ser vi att du är noggrann, inte rädd för att ta för dig och är självgående i ditt arbete.

När du blir en av oss
Detta är ett konsultuppdrag via OnePartnerGroup med möjlighet till anställning hos Lofalk Advokatbyrå. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: 6 månader, med möjlighet till förlängning
Tillträde: Omgående

Låter detta intressant?
Kontakta oss gärna om du har frågor om tjänsten. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!